Snö!

Härligt med en snötäckt bil 7.20 på morgonen :)


Fredag

Fredagskvällen har vi mest stått i köket, vi har bakat biskvier och äppelpaj och sedan lagat mat och efter det guacamole! Men det är kul när man gör det tillsammans, hade jag stått i köket hela kvällen själv hade det inte varit lika kul :)

Let's dans var det ju ingen risk att jag glömt bort (Pablo kanske hade önskat de då han inte är lika road av programmet) så 20.00 satt jag bänkad och skulle se alla dansa :D

Imorgon bitti är det dags att gå upp och jobba igen... det är ett extra pass jag har tagit och egentligen skulle jag vara ledig och kunna sova huuuur länge jag ville, att man alltid ångrar sig när man tagit extra! Men det känns bra efteråt :D

Nu är det dags att ta bort allt vi ätit och lägga oss i sängen och vänta in BB :D


GOD NATT

Sovmorgon imorgon så skönt :) extra mysigt när Alva inte lämnar min sida förens jag kliver upp på morgonen!


Torsdag

Imorse var jag så fruktansvärt trött att jag inte gick upp ur sängen förrän 6.37 när jag börjar 7.00. Det värsta är nästan att jag inte var sen så du kan tänka dig hur pigg och fräsch jag har sett ut hela dagen ;) tur att jag mest suttit på kontoret så folk har sluppit se mig.. Haha!

När jag tillslut kom hem från jobbet åt jag två mackor och lade mig på soffan och somnade så skönt. När jag vaknade hade Pablo satt upp lampan till matbordet som vi var på Ikea och köpte igår.

Imorgon är det fredag och lets dans :D jag tycker de programmet är så mysigt och det är roligare detta år då Pernilla Wahlgren är med för att jag följer hennes blogg och man får redan veta massa som händer "bakom kulisserna".

Nu ska vi gå och laga en sen middag som består av: kycklingspett, kryddstekt potatis med tzatziki och sallad!


Bilderna kommer nu istället ;)


En dag med Alexandra

Vi startade dagen mot Vallentuna och bilbesiktningen som gick strålande!
Sen bar det av mot barkarby och första stoppet var skopunkten men där köpte vi inget. Vi åkte vidare till Ikea och började med lunch :) sen började vi shoppa, jag skulle ju bara ha några krukor att plantera i men det blev inga krukor alls utan en stor "korg" som vi ska ha framför sängen, plast blommor+krukor till det, ett sängbord, lite kökssaker mm.
Sen körde vi till Chili där jag bestämde mig att jag skulle byta färg i vardagsrummet (jag som bara skulle ha krukor idag) så det blev två kuddar, en lampa och en vaxduk till en säng!
Eftersom jag bestämde att vardagsrummet skulle bli turkost så var jag ju bara tvunget att åka till rusta och köpa en till matta. Jag har egentligen matt-köp-förbud för jag har så många mattor, hahah men bu var jag ju bara tvungen!
Jag lägger upp några bilder på hur det blev:


Besiktning av picasso

OCH HON ÄR GODKÄND UTAN EN ENDA ANMÄRKNING!


Naglar hela kvällen!

När jag kom hem från jobbet och Täby C som jag snabbt åkte förbi för att köpa glitter i snygga färger så gjorde jag om mina naglar, från vitt till turkos/ljusgröna glitter naglar! Jag är jätte nöjd med resultatet och ju mer jag övar ju mer lär jag mig. När Alexandra kom hem efter jobbet så gjorde vi naglarna på henne också men i silver glitter :D

Pablo var snäll och slängde ihop en wook som bestod av: lövbiff, grön paprika, nudlar, bambuskott och champinjoner, den blev supergod och fin!

Här kommer bilder på våra naglar:


Fredag

Igår var jag och Pablo på Rydells 100 års fest, det var jätte trevligt men vi var bland de yngsta, haha! Dem bjöd på god mat, dryck och dans med live band.


Härlig torsdag!

Har varit på bra humör hela dagen och vädret har bara gjort det bättre :) och det BÄSTA med dagen var att BB produktionen valde att plocka ut Sipan ur huset, wiiiiiihoooo! Nu kan jag fortsätta kolla utan att bli tok förbannad varje kväll :)

Vi har varit och slagit lite golfbollar efter jobbet, insett att jag håller helt fel i klubban och får då mindre kraft i armen att slå så nu är det bara att öva in det "rätta" greppet!

Nu har vi precis ätit middag, det blev laxgryta och den var såå god! Jag tror bestämt att jag gillar lax på riktigt nu :D

Snart kommer Lina, Alex, Daniel och Jennie hit och vi ska kolla skräckfilm tillsammans! Det blir kul med ett helt gäng som skrämmer upp varandra till 1000 när vi ska se paranormal aktivity 3. Vi får se om jag kan sova ikväll ;)


Pinsamt

Jag måste bara få beklaga mig hur mycket Big Brother har sjunkit i mina ögon! Det är en jävla lekstuga KONSTANT och den ena är taskigare än den andra... Just nu känner man knappt att man vill titta på skiten eller mobbningen rättare sagt! Ingen annan säsong har deltagarna tjafsat så mycket, det är inte underhållande! Deltagarna har blivit tillsagda av produktionen fler gånger än jag kan räkna och komma ihåg, när ska det bli en bra stämning och kul att se på IGEN?
Den som borde åka ut är Sipan, han gör så att jag nästan inte vill kolla längre.
Jag kommer säkert kolla vidare på varje avsnitt ändå men vad fan, GE ER NU!


Kryssning

Jag och Pablo bokade precis en nöjes kryssning med Cinderella i april :D god mat, fin hytt, underhållning, shopping och det blir nog ett besök på spat! Det ska bli kul att åka iväg bara vi två tillsammans :)


Baka en kaka

Innan Pablo kom hem så bestämde jag mig för att slänga ihop en sockerkaka med fyllning som han bara ä l s k a r!
Det är ett recept som min mamma alltid gjorde när vi var små och super enkelt.

Vi avstod att åka och golfa idag eftersom det var så kallt i luften vi får se i veckan om det blir bättre så jag kan bättra på mina kunskaper :)

Filmen var suuuuuper duuuuper bra! Nu vill vi verkligen se den sista delen och jag tror att jag kommer vilja se den vi såg idag igen ;)
Nu väntar vi på att maten ska bli klar så vi får någon middag ikväll. Sen börjar ju andra delen av Maria Wern kl 21.00 sen BB kl 22.00 så kvällen är fullspäckad och jag har legat i soffan heeeela dagen :)


Film

Nu twilight innan middagen :D som vi har längtat efter denna film! Hoppas den är lika bra som vi hoppas på.


Snöstorm?!

När jag vaknade imorse kollade jag runt på lite bloggar och FB. Då möttes jag av att alla skrev att det var snöstorm ute och det lät verkligen som att det var hur mycket snö som helst så jag sket i att ens kolla ut och låg kvar i sängen ett bra tag och kollade på tv.
Sen när jag väl pallrade mig upp och skulle gå och kolla på all snö som låg på marken så var det ju INGEN snö alls... Snön och den såkallade stormen syntes inte till där jag bor iaf, visst såg man någon liten flinga flyga förbi men det är ju ingenting som lägger sig och ligger kvar.
Jag förflyttade mig till soffan och tog fram alla mina nagelproduktet för nu jäklar ska naglarna bli bra! Först började jag med vänster hand och la en glitterfärg men det vart jag inte nöjd med så det var bara att plocka fram den grovaste filen och slipa bort allt och börja om. Nu körde jag på vanligt vitt istället, det blir man alltid nöjd med!
Och här har vi resultatet:


Söndag

Idag har vi sovit ut och startat dagen med en god frukost i sängen framför tv. Efter det åkte vi och kollade på ett hus som jag nästan är kär i, det är verkligen i den stilen jag vill ha på ett hus i framtiden! Huset är renoverat i gammeldags stil och har kvar alla dörrar, fönster, golv osv. från det året det byggdes vilket var 1906. Hur fint som helst, det fanns bara ett minus och det var att två sovrum var så pytte små. Jag har aldrig varit på en visning med så mycket folk, det var helt sjukt och kö för att komma in! Tur att vi inte ska köpa något än så man måste buda med alla dessa människor, det huset kommer inte bli billigt :D

Efter det åkte vi och mötte upp pappa en snabbis som fixade en plåt under min bil som rasade ner igår och lade dig så fint på avgasröret och vibrerade son tusan! Sen åkte vi med honom till OKQ8 i Sollentuna och tvättade våra bilar i deras nya superbra biltvätt som man utför själv. Pablo tyckte det var skitkul och ska bara tvätta våra bilar där numera.
Väl hemma blev det lite chips och dipp framför en film som jag väntat jätte länge på att den skulle komma ut så äntligen fick jag se "idon't know how she does it" och den var jätte bra, en riktig Mickis film. Jag fick mysigt kram sällskap av Alva heeeela filmen.

Nu ska jag klippa Pablo sen ska vi laga mat :)


Lördag

Ni blir min bil sommar fin :) vad skulle jag göra utan min kära far?
Sen bär det av mot mamma och hennes nya hus med lite möbler, därav släpet :)


Kvällsfika

Igår så bakade Pablo en cheesecake! Han är riktigt bra på just den kakan om man nu kan kalla det för kaka :D
Igår testade han att göra efter ett recept jag hade läst som kallades för "En helgalen cheesecake" och det verkar den vara. Den innehåller lemon curd, pressad apelsin och riven choklad sen original sakerna... Snart ska jag testa om det blev en bra blandning eller bara knasigt! Men jag tror det blir supergott :D


Golf

När Pablo slutat från jobbet så åkte vi och slog lite bollar, jag börjat få in tekniken nu och slog nästan 100 meter med en vanlig järnklubba :D det är rekord för mig + att jag har jätte ont i höger handled så jag kunde inte ta i till max heller, jag är nöjd med golfturen!

Efter det så åkte vi och handlade lite, kvällens middag blir pasta pesto med parmaskinka framför tvn, vi båda är riktigt sega! Men vi måste hålla oss vakna till BB nu när Rodney har kommit in i huset så vi kan se gårdagens fest, haha man är ju för töntig men nu är jag fast i programmet och jag gillar Rodney :D

/ Mikaela


Däckbyte

Nu är jag uppe hos pappa, vi har ätit en god lunch och nu byter han däck på Pablos bil (min gör han på lördag). Jag sitter bara i solen och kollar på, skönt :D


Äntligen mat

Nu är maten serverad och Pablo hemma <3


Söndag

Fy vad det är tråkigt att vara ensam hemma ibland :/ jag vill ha hem min älskling nu så vi kan äta en god middag tillsammans och kolla på BB tillsammans innan vi ska lägga oss för natten.
Middagen jag ska laga ikväll är först en skagenröra toast sen blir det lövbiff, klyftpotatis och favoritsås (den heter faktiskt så) med en liten avokado sallad. Det blir nog supergott :D

Jag håller på med ett litet händigt projekt. Jag har nämligen köpt ett köksbord på blocket för en liten peng som jag håller på att slipa ner och betsa om! När det är klart ska jag även klä om dynorna så de blir riktigt snygga i lite lantlig stil. Bordet är till mamma.
Men det är inte så lätt som man tror, det tar en väldans tid och en hel del ork att slipa ner den glansiga ytan, min handled är helt öm!
Men det blir fint när det är klart. Här kommer en bild på stolarna utan dyna som står och väntar på att bli nerslipade på parkeringen, att slipa inne gör jag inte då vi kommer ha HELA lägenheten i ett stort dammoln!

/ Mikaela


Fredags mys

Det är något speciellt med fredagar, jag kan inte riktigt sätta ord på vad som är så bra men bara känslan av att tillbringa den med sin käraste med en god middag och en mysig stund framför tv. Det spelar faktiskt ingen roll om man arbetar dagen efter eller inte för jag gillar fredagar :)

Vi lagade pizza till middag jag och Alexandra medan Pablo arbetade över lite. Pizzan blev supergod :D

Jag hade lovat Alexandra att hjälpa henne att fixa sina naglar nu när jag beställt hem saker till de MEN jag mitt pucko beställde precis ALLT förutom de viktigaste: akrylvätskan!!!!!! KAOS.
Jaha nu är det bara att ge sig in på nätet och beställa hem en sån flaska och betala lite mer frakt och vänta några dagar mer. Jag blir så trött på mig själv!
Men jag ska upp till mammas nya bostad nästa helg och då får jag fixa hennes naglar och hinner även öva på mig själv innan, kan vara en fördel :)

/ Mikaela


Seg dag!

Idag har det varit en lång dag, jag sov jätte dåligt inatt då jag vaknade hela tiden med magknip! Med dålig nattsönm och när arbetsdagen börjar kl 7.00 så är man inte jätte pigg och fräsch. Det blev en dag utan smink och håret i en stor knut på huvudet. Jag gick iaf hem lite tidigare till Pablo som var ledig och vi fastnade på soffan och sov någon/några timmar, det var jätte skönt och efter det kände jag mig som en ny människa :)

Jag har varit så godis sugen hela dagen och i åkersberga ligger en jätte stor godisbutik med ca 500 olika sorter och dit åkte vi och plockade en jättestor påse :D man blir som ett litet barn när man går in i en sån butik och man måste ha allt och titta på allt hela tiden och så blir man osäker när man ska gå OM man har glömt något, ha ha!

Dagens middag blev rester från igår (spagetti och köttfärssås) som jag gjorde om till en lasagne i min nya fina lila ugnsform med lite vitlöksbröd och pizzasallad. Vi ska nämligen göra egen pizza imorgon och passade på att göra pizzasalladen idag då den får stå och dra till sig lite :)

Nej nu måste jag ta tag i disken som aldrig tar sig själv, jätte märkligt!
Sen blir det en lång dusch med hårinpackning, det tar ju så lång tid att få håret torrt nu när det är så långt!

/ Mikaela


Träningskläder

Efter lite letande på h&m, stadium och xxl så hittade jag iaf 2 st tröjor, ett par skor, lite strumpor och en vattenflaska! Kilade lite på byxor också men de enda jag ville ha kostade 600:- och det tycker jag kändes lite dyrt för ett par leggins typ?! Så jag kör på mina "gamla" de är verkligen inte använda mycket.
Nu är det bara gymkortet kvar.

/Mikaela


Min lediga måndag

Jag vaknade för någon timme sedan och vädret verkar hålla i sig, det är så fint :)
Jag har precis avslutat min frukost som bestod av kiwi, två tumbröds mackor, kaffe och juice. Jag funderar på att åka och kolla på lite träningskläder. Jag måste börja träna nu, har bara arbetar en vecka sen vi kom tillbaka från semestern och jag har redan ont i vänster axel/skuldra/övre rygg och de enda jag kan göra är att börja träna upp musklerna i ryggen så de orkar hålla mig uppe! Så nu gäller det att hitta snygga träningskläder så det blir lite roligare :)

Igår beställde jag hem massa nagel akryl så jag kan börja bygga mina egna naglar :D jag beställde allt jag behövde utom kunskapen då, igår kväll satt jag och kollade på filmer och läste på hur man gör. Det är ju ett väldigt starkt material och jag vill ju inte förstöra mina egna helt, de är redan mycket tunna av mitt exprimerande med dåligt material och alldeles för mycket filande! Nej det här ska jag bli bra på :D

/ Mikaela


Trevlig kväll

Kvällen igår var mycket trevlig, vi började med lite bubbel och snittar på skagenröra, lax och pepparrot och lax och färskost, alla tre var väldigt goda :)
Sen åt vi en plankstek som var god dock vart mitt kött eller allas kött helt genom stekt och jag är väldigt kräsen när det gäller hur köttet ska vara så det var jag inte nöjd med, fick tugga i 100 år för att få ner en bit! Jaja bättre lycka nästa gång ;)
Efter det blev det lite kortspel och killarna körde Wii medans jag och Paulina pratade massa skit!

Jag märker att det var väldigt länge sedan jag drack "mycket" alkohol, nu var det inte jätte mycket vi drack men mer än vad jag är van vid då jag och Pablo bara dricker 1 eller 2 glas till middagen varannan helg!
Det är nästan en obehaglig känsla att börja känna sig berusad, tillslut började jag få ont i huvudet vid 12-01 och den höll i sig tills jag vaknade vid 5.00 imorse och tog två Ipren sen vaknade jag vid 10 och mådde toppen! Men när jag vaknade vid 5 imorse då ångrade jag mitt intag av vin och gick runt här hemma och klagade på att jag var för gammal för sånt här och att det inte är värt att må så här medan jag ledade efter Ipren.
Hahah, vad mesig man kan känna sig och vid 10 mådde jag ju bra igen :D

Jag förstår inte hur man orkade festa förr, det var ju fest två till tre gånger i veckan och man drack alltid så mycket så man var sängliggande till minst 16.00 dagen efter då man skulle upp och ladda om för nästa kväll. Oj oj, de skulle jag nog inte klara nu och framför allt inte vilja!

Tack Paulina och Patric för en trevlig kväll, vi får försöka ses innan ni åker iväg på eran långa resa :)

/ Mikaela


Golfset

Ja nu är settet mitt :) det är jätte fint!
Vi var och slog lite bollar för att testa på de nya klubborna , vissa slag var riktigt bra och andra skit dåliga. Jag har mitt tålamod att tampas med hela tiden, jag orkar inte vänta och lyssna på vad Pablo ska säga/lära och när det går dåligt vill jag inte slå längre och när Pablo då börjar slå DÅ vill jag slå igen för jag orkar inte vänta! Haha.

Nu blire lite snabbstädning innan vi ska göra oss i ordning och börja laga mat :)

/ Mikaela


God morgon

Just nu ligger jag och Alva och myser lite i sängen! Vi väntar på att Pablo är redo att gå upp och äta frukost men det är ju skidor på tv, att jag inte tänkte på de för då kan man ju inte gå upp ;) hehe
Funderar på om jag ska gå upp och göra den själv och servera i soffan så missar han inte skidorna.

Sen ska vi åka iväg och (hör och häpna) köpa ett goftset till mig. Det är dags nu när våren börjar närma sig med stormsteg. Jag har ju lovat Pablo att jag ska ta grönt kort denna säsong så jag kan spela med honom. Johanna och Kim ska också ta grönt kort så det gör vi nog tillsammans, det blir iaf mycket roligare då!
Nu blir det nog inget rött set som jag har velat ha, svart får duga denna gång!
Vi hittade nämligen ett damset på blocket igår som var jätte fint. Det känns så onödigt att lägga flera tusen på ett nytt set när jag bara har testat på golf med Pablos klubbor som dessutom är för långa för lilla jag!
Jag lägger ut en bild sen :)

/ Mikaela


Fredag 2 mars

När jag vaknade imorse (av mig själv innan klockan) så kände jag mig verkligen glad och pigg! Det var så härligt att se solen stråla som den gjorde. Jag gick upp och tog en kopp kaffe och några skivor av mitt nybakat bröd sen bar det av mot jobbet.

Jag och Pablo har inte haft en egen kväll på väldigt länge så ikväll hade vi det. Vi åt en lång middag som bestod av en löjroms toast till förrätt sen till huvudrätt blev det potatis, kallrökt lax, rom sås och löjrom och till det vitt vin.
Nu är vi supermätta men snart ska vi nog göra i ordning lite chips, morötter och dipp :)

Jag har nu fått tvätta håret sen jag satt i hårförlängningen, jag har ännu inte haft det utsläppt på jobbet eller ute för det känns så långt. Jag har inte riktigt bestämt mig om det är för långt eller inte, om jag trivs eller inte! Som det känns nu så är det nog lite för långt men jag lovade Cilla som satte i håret att jag verkligen skulle känna efter innan jag klippte av det!
Får se hur det känns imorgon :)

Imorgon kommer Paulina och hennes Patrik över på middag hos oss, vi ska göra plankstek :D
Det ska bli jätte trevligt att ha dem över!

Nej nu är det nog dags för lite chips, morötter och dipp till BB som börjar om 25 min.

/ Mikaela


Thailands bilder

Nu när jag har fått tillbaka mobilen kan jag passa på att lägga upp lite bilder som jag har i den:

 


Torsdag 1 mars

Idag har jag äntligen fått tillbaka min, eller jag fick faktiskt en ny iPhone :) känns jätte bra då man blir helt handikappad utan den. Jag förstår att folk kallar dem för smartphone :D
Så jag kommer blogga mer nu när det är lättare!

Idag har jag bakat bröd, ett jätte gott bröd gjort på filmjölk. Jag har kommit fram till att det är mycket godare att göra brödet själv + roligare + att man vet vad som finns i det OCH även billigare!

Lina var över en snabbis och lämnade en försenad födelsedags present idag efter middagen. Det var en lila ugnsform som är super snygg, jag har velat ha en sån jäääätte länge så jag blev och är jätte glad :D tack Lina, Daniel och Alex!

Nej nu har jag gjort i ordning en nybakad macka med ost och lite te och lite jordgubbar, nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på Big Brother och mumsa i oss :)

/ Mikaela

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu