Kommunaltrafik

Ojoj! Nu har jag åkt tåg och tunnelbana från hägernäs till t-centralen. Jag var inte ensam kan jag säga, det var KNÖK fullt överallt och jag fick stå hela vägen. Folk går inte de springer och knuffas och jag kände mig som att jag kommit helt fel. Jag har inte åkt tåg på 5-6 år så jag var nästan lite nybörjare på detta kommunaltrafik-liv. 
När jag gick av tunnelbanan så gick jag självklart upp fel sida så att jag inte alls kom ut på Drottninggatan som Pablo hade sagt att jag skulle göra!! Men jag hittade fram i tid utan att behöva fråga en enda människa och nu sitter jag här hos tandläkaren och ska in om 10 min.

Måste erkänna att det är ganska smidigt , man är framme på minuten som de lovat i appen!! 

Lina 25 år

Igår fyllde Lina år och det firade vi nere på Pont med god mat och presenter! 

Till förrätt tog de flesta löjroms toast. 

Till varmrätt tog de flesta hamburgare men jag tog min gamla klassiker skaldjursgryta, den är gudomlig! (Dock fick jag ben i sista tuggan fisk) 

Alice på sjukan

I onsdags spydde Alice två gånger och vi tänkte inte så mycket mer på det eftersom katter kan spy speciellt efter de tvättat sig med all päls. Dagen efter spydde hon 5 gånger och då ringde vi till Albano djursjukhus som tyckte att vi skulle åka in med henne eftersom hon inte behåller mat eller vätska. Vi åkte in med henne direkt och fick sitt på isoleringen tills vi fick träffa veterinären, det gick ganska snabbt. De tog tre röntgenbilder och konstaterade att hon inte hade något stopp i tarmarna men de ville behålla henne över natten och ta lite prover och ge dropp eftersom hon förlorat mycket vätska. Dagen efter ringde veterinären och sa att Alice har cystor i njurarna, två i den ena och tre i den andra. Dem vet inte varför hon kräkts men det kan vara att hon mår illa pga cystorna. 
Stackars lilla fina Alice. Jag hoppas att hon inte har ont, vi ska tillbaka den 17 oktober och följa upp njurarna. Det är inget vi kan operera bort tyvärr. Vissa katter kan leva länge med cystor i njurarna och det är väldigt vanligt att perser får detta problem. 
Vi får se hur det är den 17/10, så länge hon inte har ont gör vi allt för henne <3 

Här ligger hon på sin favoritplats i klädkammaren. 

Huset

Vi planerar, funderar, kollar, bestämmer oss, ändrar oss, funderar lite till för att sen komma fram till rätt beslut.
Det är så mycket som ska fixas men nu känns det som vi kommit en bra bit på vägen. Golvet hade vi tidigt bestämt oss för, det svartbruna och det är beställt och betalt nu och vi hämtar ut det den 2 oktober. Vi har även beslutat färg till alla rum och en stenvägg vi ska ha i vårt sovrum.

Idag var vi runt och kollade in nya kök och det är inte lätt. Jag tror vi måste få flytta in och landa med golv och färg innan vi kan ta ett beslut. Kök är ändå en stor kostnad om man jämför med golv och färg som man kan byta om man inte blir nöjd men kök är inget man bara ångrar sig och byter lite hastigt.
Vi är ganska säkra på att det blir ett Ikea kök iaf, vi har det i lägenheten nu och är nöjda med alla vitvaror.

Ja ni förstår nog vad som går igenom mitt huvud dag in och ut.
Jag vill flytta NU!!


Tjejkväll

I fredags efter jobbet träffades jag och Paulina hos mig för mat och drinkar. Pablo var i Irland och kollade fotboll och då var det passande att vara hos oss. Vi lagade supergod mat bestående av pilgrimsmusslor och avokadomousse till förrätt sen en varm sallad med kött och chèvre till varmrätt för att sen avsluta med Paulinas specialare passionsmousse gjord på vit choklad.
Vi hade en jätte trevlig kväll med massa prat och spel, både kort och Wii! Efter ett tag vart båda väldigt trötta, vi är ju inte 18 år längre och jobbar båda mycket så vi tog lite tant poäng och startade en film som vi snabbt somnade till.
Tack för kvällen!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu