Hej på ett tag.

Jag kommer inte blogga fören blogg appen börjar fungera igen!
Det är skittråkigt men jag tycker inte att det är värt att sitta och starta upp min dator (använder bara iPhone och iPad) för att sen ladda över bilder och sedan skriva lite, det tar för lång tid!
Hoppas appen kommer snart...

Det växer så det knakar...

Mina plantor på balkongen börjar ta fart ordentligt nu, de växer för varje dag :) jag hoppas verkligen att jag kommer få några tomater denna somnar och jag håller alla tummar jag har för att mina gurkplantor ska ge en liten gurka. Det är mini gurkor jag har planterar så jag tycker inte att det ska vara helt omöjligt. 
 
Jag och Pablo har spelat lite super mario på wii nu på kvällen. Vi har klarat alla banor för länge sen men nu håller vi på att samla stjärnor från alla banor och det finns tre på varje bana. Jag har hört att om man samlar in alla så får man en extra stjärn värld så det siktar vi på :) 
Bilder går tyvärr inte att lägga upp och hela blogg appen verkar vara nere :/ jag lägger upp bilder på mina plantor imorgon istället för de måste ni se :D

God natt onsdag

Nu har vi lagt oss på varsin kudde nära varandra och ska sova lite! Husse har redan somnat bredvid oss för ett tag sedan. God natt


Nya filmer!

När jag var nere och köpte lunch så passade jag även på att gå in på Ican brevid och där fastnade jag vid hyra film maskinen. Jag tycker det är så jobbigt att hyra filmer då man måste gå tillbaka och lämna in de igen på bestämd tid. Men nu har de börjar sälja ut filmer som är lite äldre för 29:- filmen så jag hann få med mig tre stycken innan jag behövde gå och hämta maten.

Jag och Pablo ska se en av filmerna nu. En film såg ju jag och Alexandra till lunch, får se vilken de blir nu men jag tror på den i mitten av bilden!


Midsommarklänningar?

Jag har precis klickar hem två klänningar från nätet! Tänkte först ta en vit långklänning också men tanken är att jag ska ha någon av dessa på midsommar och då passar nog inte en jätte lång klänning om vi ska ha 5 kamp.
Vi får se vilken det bli OM det blir någon av dessa två :D de är väldigt enkla men enkelt är oftast finast enligt mig!


Lunch i soffan!

Jag och Alexandra gick ner till pizzerian och köpte varsin pizza, gick sedan hem och satte oss tillrätta i soffan framför filmen scream 4. Kanske en tönt film men någon man måste se om man sett alla andra och jag har redan mina misstankar om vem som bär masken nu ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla och gissa mördare :D


Redan tisdag!!

Hur gick dagarna så här fort, har inte skrivit något sen i fredags ser jag nu! Det är många gånger jag fotar saker eller gör saker och tänker att det här ska jag lägga upp på bloggen och sen så glömmer jag när andra saker och ting kommer i vägen. Fråga bara Pablo, jag har ett väldigt dåligt minne iaf när det gäller saker Pablo säger att han ska göra. Han kan tex säga "juste jag ska ju iväg med jobbet imorgon kväll så jag äter inte hemma" och direkt kommer det från min mun "VA? Det har du INTE sagt till mig" och sen kommer det fram att han faktiskt har sagt det till mig. Pablo stackarn får det inte lätt med mig när jag blir gammal ;) hahah
Eller så får han se det som en fördel, glömmer han någon gång att säga något viktigt så är det bara att skylla på mitt minne, jag har ju inget att sätta emot när jag inte minns ;) måste komma på ett sätt att träna upp det här!

Så imorgon blir det en bättre uppdatering, nu ska jag sova och sen sova ut imorgon för jag är ledig :D


Fredag

Spontant gick jag och Pablo över till Lina och Alex för lite mat och massa vin :) väldigt trevligt och välbehövligt med massa snack och trevligt umgänge!


Världens bästa man

Kom hem från jobbet och var super spidad medan jag låg i soffan nästintill sovandes. Pablo drog fram dammsugaren sedan skurhinken sen satte han fart i köket och gjorde en jätte god middag :)

Nu håller vi på att se slutet av filmen "The stranger inside" som går på 9:an, en jätte bra film.


P-böter.

Igår skulle jag besöka jobbiga Täby C. Jag tycker det är fruktansvärt besvärligt att åka dit och jag åket hellre till stinsen eller Sollentuna C men nu igår hade jag dragit mig väldigt länge och tillslut åkte jag dit. Jag och Jennie pratade om hur dålig jag är med p-skiva på vägen till Täby C och när vi kom fram kl 16.00 så var jag så duktig och plockade fram p-skivan och ställde in den rätt och gick och handlade. Trodde jag ja, de visade sig att jag ställt skivan på 6 alternativt 18.00 vilket inte p-lisan tyckte om, böter på 300:- blev det!

Nu ska jag installera min elektroniska p-skiva som ligger i en låda här hemma. Jag är faktiskt inte sur över bötern, tycker mest det är lite komiskt att vi just pratade om det och så gör jag ändå fel. Har inte fått en böter på 3-4 år så det är helt OK känner jag :)


BB FINAL

Heja Hanna säger jag bara :D hon är en värdig vinnare i mina ögon!
Vi festar med snittar och vitt vin jag och Jennie, snart väntar ost bricka.


Hemhjälpen Alva till din tjänst matte

Tänk att Alva alltid hjälper till med att plocka ur diskmaskinen, hänga kläder, bädda rent och all städning. Eller jag vet inte om hon hjälper till så mycket, hade hon inte varit med hade det gått väldigt mycket fortare ;) men det är lite kul att hon ser vad man gör och härmar! Hon är en riktig höjdare på att sortera tvätt också, haha


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu