Min favoritdag i veckan...

Är FREDAG! Även om jag jobbar i helgen så älskar jag fredagar, en speciell känsla får jag redan när jag vaknar.
Dagen bjöd på jobb 8-17, en lugn dag som jag har hunnit göra massor på, så skönt att få uppskjutna "måsten" gjorda.
Efter jobbet packade jag och Paulina in i bilen och begav oss mot barkarby för lite shopping. Jag släppte sen av henne vid kista tunnelbana som bara är några stationer från där hon bor. Sen styrde jag bilen tillbaka mot arninge för att möta upp Pablo, vi skulle hitta en dop present tills hans gamla kompis Anneli's dotter som döps imorgon. Det blev lite barnprodukter och en väldigt fin baby filt och sakerna blev såklart inslaget i rosa, jag undrar hur många rosa paket den lilla tösen kommer få imorgon!?

Väl hemma vid klockan 19.20 så började jag storstäda hela lägenheten för att sen laga mat och äta framför soffan med ett glas vin. Idag lagade jag torskrygg med potatis och haricot verts som blev väldigt smarrigt, dock gjorde jag lite för lite mat och det händer inte ofta vill jag lova så vart tvungen att rädda kvällen med en påse chips.

Nu ligger jag i sängen och spelar quizkampen på mobilen med Pablo, Johanna och Paulina. Ett väldigt roligt men svårt spel som Johanna fick mig att börja spela för någon dag sen och nu är jag fast.

God natt


Mellandagarna

Julafton var väldigt mysig, ingen stress inga måsten. Vi tillbringade dagen med pappa och Rose-Marie i Vallentuna där vi kollade Kalle och åt mat. Klockan 20.30 åkte vi hem till oss och började våran egen julafton där vi öppnade våra paket och drack ett glas champagne. Jag fick massa fina saker som jag är väldigt nöjd över, Pablo verkar också väldigt nöjd ned sina klappar så jag tror vi båda har lyckats i år!

Gårdagen tillbringade vi i soffan framför en mängd bra filmer. Det är så skönt med sånna slappar-dagar då man inte har några måsten.

Nu ska vi strax bege oss mot Täby C för att se vad rean har att erbjuda, jag vill hitta en klocka som är lite minde än de vanliga som är jättestora på min lilla handled. Vi får se vad vi hittar :)


God Jul

Jag och Pablo har haft en väldigt mysig julaftonsmorgon. Vi startade med en lång sovmorgon sen gick vi ut i köket och gjorde en julig frukost som bestod av julskinka, gräddost, korv, julknäckebröd och vörtbröd. Julskinkan har varit klar i en vecka men jag har inte hunnit smaka på den förrän nu men den var såå god och saftig.
Nu kollar vi ikapp lite på julkalendern Mysteriet på Greveholm, vi slutade kolla efter den 9/12 så vi har många avsnitt att se igen :)

God Jul på er. Jag önskar att ni får en fin och harmonisk julafton, det ska jag ha i år!


Länge sedan jag skev något här...

December månad har fullrulle nonstop! Skönt att året snart är slut och vi snart börjar på ett nytt spännande år.

Idag fyller min fina pappa år. Jag och Pablo ska åka upp till honom strax och bli bjudna på middag och sen ska vi spela Bingolotto hela kvällen i hopp om att vinna massa pengar, vi får väl se hur det blir med pengarna men trevligt ska vi ha.

Jag lovar att skiva bättre här nu när all julhandel är över och vi går in i lugna januari. Nu ska jag packa in bilen så ska vi gasa upp mot Roslagen.


Julkalendern

Har precis sett första avsnittet av årets julkalender Mysteriet på Greveholm och jag fullkomligt älskar den :D kommer se varje avsnitt i år.
Jag påstår fortfarande att den första Mysteriet på Greveholm var den bästa julkalendern som gjorts genom tiderna, får se om uppföljaren kan slå originalet?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu