Mera cupcakes...

Idag blev det dags att göra nya bakverk med smak av jorgubb. Inte alls lika gott som choklad tycker jag men jag proppade hela "botten" med hallon och det var väldigt smarrigt :)
Jag har blivit en riktig gottegris jag ;)

Imorgon bitti (ordagrant) ska vi upp och inventera på jobbet, klockan är ställd på 04.00... Hoppas jag kommer upp bara. Imorse försov jag mig nämligen, vaknade 07.03 och skulle vara på jobbet 07.00 PANIKEN utbröt genast och det var bara att stressa sönder - ut i bilen, gasa! Stämpla in 07.20 ganska bra tycker jag själv... Jag hann till och med sminka mig ;)

Nej nu ska jag kolls klart BB och sen bums i säng för att försöka sova så snabbt som möjligt.
God natt


Glossy box

Igår fick jag hem min andra glossy box
så här såg den ut:
(kanske inte lika bra som förra gången men jag är nöjd ändå)


Kärlek

Det finns en man som betyder så fruktansvärt mycket för mig och det är DU.
Du är den snällaste jag mött och ditt hjärta är så stort och fint. Är jag ledsen eller arg så vet du alltid vad du ska säga för att få mig att må bättre, du får mig att vara glad, lycklig och må bra.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kan inte beskriva med ord hur viktig du är för mig. Utan dig vore jag inte jag. Du är den jag ser min framtid med, den jag ser mig skaffa familj med, gifta mig med och köpa hus tillsammans. Livets alla stora ting vill jag göra tillsammans med dig min älskling. Jag känner mig väldigt stolt att varje dag bära din ring på mitt finger, det är ett tecken att vi hör ihop.
JAG älskar DIG.


Cupcakes

Nu har jag precis bakat klart några cupcakes gjorda på choklad som jag har petat i massa hallon i fyllningen, gissa om det blev gott? ;)


Middag

Dagens middag bestod av torskryggfilé som jag la på en egengjord palsternackspuré med lite stekta morötter och sparris till.
Det var väldigt gott men jag tyckte att purén blev en aning för söt. Det var första gången jag åt det och nästa gång tror jag att jag ska ha det som ett tillbehör på sidan av för smakens skull. Pablo däremot var jätte nöjd med alla smaker, så det är en smaksak :D


Just nu

Sitter jag i bilen och väntar på att Marika ska anlända till tibble med tåget :D
Vi ska åka ner till hägernäs strand för lite lunch.
Det ska bli så kul att träffas igen för det blir tyvärr inte så ofta när hon bor i Umeå!


Nachos

Nu har vi precis avslutat middagen och herregud vad gott det var :D
Jag sitter nu och väntar på veckofinalen av BB och ikväll hoppas jag att Lars och Marcello åker...


Dagen består av film!

Idag har jag inte lust att göra något speciellt alls, Pablo är iväg och spelar golf och jag har lagt mig tillrätta i soffan och har nyss avslutat filmen mission impossible 4. Den var väldigt invecklad och man behövde hänga med hela tiden men såå bra, det kan ju inte bli annat när Tom Cruise har huvudrollen? ;)
Nu ska jag se filmen new years eve, en riktig tjejfilm och jag hoppas den är lila bra :)

Jag fick precis plocka in Alva från balkongen som nu har 37 grader... snacka om att hon är grinig nu, stackarn förstår inte sitt eget bästa, tur att matte finns ;)


Lördagskvällen...

...blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tanken var ju att se Eurovision hos Daniel och Shari och sen åka hem när de var slut! Vi åkte ju in med Lina och Alex men de ville tyvärr åka hem innan alls bidrag sjungit klart och det ville inte vi så vi stannade och skulle ta en taxi hem när allt var slut. Men istället slutade det med att vi åkte med Daniel, Shari och Jennie in till stan för att gå ut, alla jätte taggade då Looren vann :D men efter att ha köat i 1 och en halv timme så var jag sjukt otaggad och ville bara hem, så jag och Pablo klev ur kön och satte oss i en taxi och åkte hem!
Jag funderade ett tag på varför jag aldrig går ut i stan och NU är det bevisat än en gång VARFÖR jag inte gör det! Jag HATAR ATT KÖA och det kommer dröja ett bra tag innan jag är ens villig att försöka igen!
Kvällen var trevlig innan vi åkte därifrån och det är synd att nåt sånt här skulle förstöra det...


På väg till Årsta!

Nu är vi på väg till Daniel och Shari där vi ska heja på Looren ikväll :D
De bjuder på lite mat och sen sätter vi på tv och hoppas att Sverige vinner, det vore så kul om vi kunde ha eurovision song contest 2013 här i Stockholm nästa år :)


Vaxholm

Nu har vi precis spelat klart och Pablo vart den som vann så grattis till dig älskling :)
Vi sitter nu och väntar på våran sena lunch. Tanken var att äta vid vattnet på en mysig uteservering men jag vart så fruktansvärt sugen på kebab så vi hamnade på daisys ute servering, inte lika fint men ack så gott :D


Fredags kvällen!

Igår kväll så träffade jag Johanna över lite middag, promenad till stranden så söta Kinna fick bada tassarna lite och sedan massa tv tittande. Det var jätte mysigt, jag och Johanna har inte träffats själva en hel kväll sen innan jag blev tillsammans med Pablo eller kanske ändå längre och det är ju bara för att vi alla 4 kommer så bra överens tillsamman :) men ibland är det jätte värdefullt att få den tiden tillsammans med en super bra vän, även om man inte gör något speciellt :D
Vi gick ju ner med Kinna till sjön och jag blev väldigt förvånad när jag insåg att det var så nära. Det var ett supermysigt ställe och perfekt för Kinna att springa lös och bara leka :)

Nu ska vi åka ut till Vaxholm för lite mat och minigolf. Vi har väntar lite med att åka dit då vädret inte är jätte bra, jag hade hoppats på strålande sol nu när jag är ledig men nej så blev det inte!


God natt

Nu har vi sett klart filmen som dessutom var väldigt bra :)
Jag har nu lagt mig tillrätta med radion i örat, det blir som vanligt alltinget - karlavagnen...


Filmmys i sängen


Middag

Ikväll blev det en thaigryta med lite gröna grönsaker i som vi åt med bulgur och lite sallad. Allt smakade jätte gott :D

Är på ett bättre humör nu när jag har tränat, fått igång tv och att Pablo kommit hem. Jag har inte pratat med någon idag och stängt av ljudet på mobilen för att slippa också, har haft ett ganska dåligt humör (kan även kallas PMS) så när Pablo väl kom hem då skulle jag ta igen min tysta dag, stackarn ;)

Nu sitter jag och väntar på att halv 8 hos mig ska börja, jag tycker om det programmet och man får så mycket bra tips på vad man kan laga!


Tomatplantor

Eftersom mina kära katter bestämde sig för att deras mattes planteringar i köket aldrig skulle få växa upp och bli fina grönsaker genom att äta upp allt! Nu var det dags att pröva igen men denna gång med uppodlade tomatplantor på balkongen :) hoppas att de lyckas växa till sig och att det kommer massa fina tomater! Hoppas de klarar värmen bara, just nu är det 38 grader på balkongen. Mitt på dagen var det uppe i 43 grader så jag till och med fick plocka in Alva för jag är så rädd att hon ska bli uttorkad...


Irriterad på com hem!

Nu har jag jobbat hela helgen och såg fram emot min lediga måndag, liggandes på soffa och hyra filmen "new years eve" när Pablo inte är hemma för den vill han inte se MEN då har com hem stängt av tv mottagningen till klockan 16.20!!!
Varför händer det alltid mig? Alla saker som händer här i huset sker ALLTID på dagar när jag är ledig. Som tex. att stänga av strömmen, stänga av vattnet (2 gånger dessutom), sopa bort grus från parkeringen så bilen måste flyttas 07.00 och nu tv och det är inte första gången. Jag längtar tills vi flyttar från Radarvägen kan jag ju säga...
Nu ska jag sitta här tills jag kommer på något annat att göra utan min film.


Biltvättning

Nu får jag en ren och fin bil, jag sitter i bilen och Pablo tvättar :D


Maaaaat

Nu är middagen uppäten och vi är mätta och belåtna :)
Fisksoppan var jätte god även om den inte riktigt ser ut som Mobergs och min ser lite "blek" ut men gud så mycket den smakade ändå, jag är nöjd och kommer göra den igen! Bröden lyxade jag till lite med att toppa det med wästerbotten ost och flingsalt.


Måndag

Idag hade jag bestämt lunch date med Johanna nere vid hägernäs strand. Vi åt på ett mysigt ställe som heter Talin's Café och jag åt en jätte god focaccia som var fylld med kyckling och pinjenötter. Johanna tog en sallad med parmaskinka och mozzarella, den såg väldigt fräch ut :)
Efter lunchen bar det av mot Ica för att inhandla varor till kvällens middag som ska bli fisksoppa ala Moberg! Jag kollade på hans program "vad blir det för mat" igår kväll och han gjorde en fisksoppa som såg såå god ut. Hoppas jag kan göra den lika bra som det såg ut på tv. Jag ska även baka ett italienskt bröd till middagen :D
Nu ligger jag i soffan och ska hämta nya krafter så jag orkar ta tag i all ren tvätt som vill vikas in. Jag blev så fruktansvärt trött efter lunchen så det är nog bäst att vila lite, jag är ju trots allt ledig idag ;)


Wordfeud

Jag förstår inte grejen med att prata med varandra på wordfeud när man spelar med en random?!? När jag spelar med någon jag inte känner så vill jag inte lära känna den personen alls och jag vill inte heller svara på frågor som ålder? Singel? Intressen? då avslutar jag det spelet direkt!

Spelet är ju kul varför ska vissa förstöra det genom att ha det som raggningsställe?


Söndag

Pablo har nyss åkt till jobbet och jag har satt igång med att tvätta. På nåt konstigt sätt så växer tvätthögen bara mer och mer här hemma ;)
Såg precis att sköljmedlet kommer ta slut efter nästa maskin så jag måste även åka och handla, sånt är så surt när man har bestämt sig för att tvätta tills man inte har några mer ställningar att hänga tvätten på och så måste man avbryta och åka iväg!
Medan tvättmaskinen gör sitt så passade jag på att göra lite frukost, en sen en men jag gillar att kalla det första målet på dagen för frukost :)
Nu är maskinen klar så jag måste ta tag i den nu :)


L O V E


Mys kväll

Ikväll har vi suttit och skalat räkor, ätit ost och druckit lite vin tillsammans, det fick bli våran middag :)
Räkor är verkligen så gott, synd bara att det tar tid att skala och händerna luktar så illa och blir kladdiga. Det gäller verkligen att städa, torka och gå ut med skalen så fort man ätit klart annars börjar det lukta! Sist vi skalade räkor här hemma så hade det runnit spad i köket som jag hade missat och det luktade hur mycket som helst i köket tills jag hittade vart det hade runnit och gömt sig, det krävdes en riktig stor städning av precis ALLT!
Efter middagen så hyrde vi filmen The girl with the dragon tattoo, den var bättre än den svenska Flickan som lekte med elden!
Sen fick jag tre gigantiska röda rosor av Pablo <3 (Alva är självklart med på bilden, hon har en tendens att komma med på alla mina bilder om det nu bara är svansen så ska hon vara med)
God natt lördag.


Älskar dagen


Lördag

Har precis ätit en väldigt sen frukost/lunch och kollat på gårdagens avsnitt av BB när det var dags för bröllopet i huset. Jag är en sån som blir jätte rörd och satt här hemma och storböla genom hela vigsen, talen och dansen! Undra hur det ska bli när jag själv gifter mig, lär ju inte ha ett öga torrt och inget smink kvar för den delen heller... Hahah!

Nu ska jag kasta min in i duschen för att sedan åka iväg och handla lite inför kvällen.


Ett halvt år

För exakt ett halvår sen idag förlovade sig jag och min stora kärlek Pablo oss.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och ser fram emot våran framtid tillsammans <3 2011-11-11


Springa i regnet

Idag hade vi bestämt oss för att åka till Vallentuna IP och springa lite i deras spår att det regna gjorde oss inget :)
Jag tog 1,6 km varvet och FY FAN vad jag är otränad, det var så himla tufft! Benen orkade knappt bära mig tillslut, de vägde bly! Men nu känns det väldigt bra när det är gjort, vi ska springa en gång i veckan och och mitt nuvarande mål är att ta mig runt 1,6 km rundan utan att dö lite gran och inte behöva gå för att hämta andan.
Pablo däremot sprang 2,6 km UTAN att gå eller stanna en enda gång. Jag är mycket imponerad av dig älskling :D

Vi har precis ätit klart middagen, det blev lasagne med lite rolig fyllning i :) gott var det iaf. Nu har jag myst upp mig i soffan med Alva sovandes på min mage och kollar på Let's dans medans regnet smattrar på rutan utanför - så mysigt! Jag älskar regn om man får vara inne, helst ska det åska lite också.


Middag

Oj vem kunde tro att jag skulle gilla bulgur? Jag är ju en tjej som älskar potatis, pasta och ris men bulgur överraskade mig verkligen. Middagen vart supergod och jag känner mig inte sådär äckligt mätt och hamna i matkoma som jag brukar.

Nu ska jag se ett avsnitt av desperate housewives. Jag har inte sett något avsnitt av den sista säsongen pga att jag arbetar kväll varje tisdag (förutom idag då) ska bli spännande!


Träning hemma.

Åh jag är heeeelt slut för jag har skaffat mig en tränings DVD! Jag har ju noll kondis eller muskler för den delen heller och så körde jag igång detta pass på 45 minuter. Kan erkänna att jag inte körde exakt hela för då lovar jag att jag inte hade kunnat gå imorgon. Svetten rann som den aldrig gjort och mina små ben värker fortfarande nu efter stretching och en dusch! Men jag kan lova att det känns bra :D
Kvällens middag kommer bli lite nyttigare än vad jag brukar äta nämligen grönsakswook med kött och lite fullkorns bulgur! Har aldrig ätit bulgur då det blir spännande, jag lägger upp en bild när maten är klar :)


Film efter maten

Nu har vi precis ätit upp kvällens middag som bestod av sushi, vi orkade inte laga mat så valet var lätt och vi slapp även disken då vi åt ur kartongen! Nu har vi lagt oss tillrätta i soffan (där jag legat hela dagen, hittade aldrig kraft att ta mig upp) och ska nu se filmen colombiana som vi hyrde på Ica :)


Mysstund

Jag slängde på mig min nya one piece och kröp upp i soffan för att playa fredagens avsnitt av BB, Alva hakade på direkt när hon insåg att det skulle bli soffmys i hela en timme :)


Slappar måndag!

Vaknade väldigt sent idag med anledning att jag och Lina satt uppe till halv två inatt och drack lite vin och snackade massa skit, det var jätte trevligt :) jag blev tyvärr tok allergisk där in på sena timmen och det är ju så jobbigt och sänkande för kroppen! Så idag vaknade jag med tok svullna ögon, hals och sen en rinnande näsa. Halsen är så tjock att det piper när jag andas in och eftersom jag inte kan andas genom näsan är jag tvungen att andas genom munnen!
Det är verkligen inte kul att vara allergisk, det tar så mycket på energin. I fredags kväll somnade jag vid 8 och vaknade sedan klockan 11 dagen efter, jag sov alltså 14-15 timmar den natten och var fortfarande helt slut i kroppen :/

Jaha, nog om allergi och till något nästan lika tråkigt - tvätta och städa!
Det är det jag ska tillbringa min lediga dag med. Det är väldigt tråkigt när man väl gör det MEN när det är gjort känns det super bra :) jag ska hinna göra det innan Pablo kommer hem så vi sen kan lägga oss på soffan och se en film tillsammans!

Nu blir det lunch, har kvar lite av Pizzan som vi gjorde igår så den blir får det bli :)


Lilla Alva

När jag kom hem från jobbet igår upptäckte jag att Alvas ena framtass var jätte svullen! Jag blir såklart jätte orolig för en svullnad dyker inte bara upp utan anledning. Hon verkade inte ha ont för hon sprang, lekte och bet i tassen utan att visa tecken på skada. Vi avvaktade tills idag och nu är svullnaden nästan helt borta. Det är verkligen jätte skönt att det är så mycket bättre, det finns ju inget värre än när sina djur gör illa sig för de kan inte berätta vad som hänt och hur ont de har.


Glossybox

Nu i torsdags fick jag äntligen hem min glossybox, den innehöll ett läppglans, en dusch kräm, en ansikte kräm, ett test på ett oljeshampo och sista har jag nu glömt så det kan inte ha varit något viktigt/bra! Jag tycker ändå att den är prisvärd och det är så kul att få hem ett fint paket. Jag väntar med spänning på nästa :)


Golf eftermiddag

Igår efter jobbet så åkte jag och Pablo övade lite på golfen :) vi slog varsin hink med bollar sen övade vi på att putta och slå in bollen på green.
Det stog en liten kille och slog bollar framför mig och herre gud vad duktig han var, så liten och slog så långa bollar!
Efter det åkte vi och tog varsin glass och sen hem för att laga mat. Det gick ju sådär, min el-grill hade bestämt sig för att sluta fungera så vi fick istället steka köttet men det vart gott ändå :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3221274/images/2012/pic_201129696.jpg" class="image">


Soool

Maj månad levererar sol och grönska. Imorse vaknade både jag och Pablo strax efter 05.00 av att solen bara sken in i rummet, det är helt underbart vad solen gör en pigg och glad.
Det ända minuset är ju att allt grönskar ute och allergin kommer direkt. Jag går runt med täppt näsa, ögon rinner och halsen är tjock och kliar. Jag har faktiskt inte känna av pollen på flera år men nu sa det bara pang så det blev ett besök på Apoteket och så får jag testa om jag mår bättre med medicin varje dag. Jag vill ju också kunna njuta fullt ut av att våren är på väg.

Nu har jag precis marinerat lite kött tills ikväll, tänkte grilla lite i min el-grill! Det är ju förstås inte samma sak men vad gör man inte om man är sugen. Det godaste sättet att grilla är med en gammal hederlig kolgrill så man får med lite av den rökiga smaken.

Nej nu ska jag baka lite kolakakor :)


Valborg

Gårdagskvällen vart jätte mysig och trevlig. Vi hoppade faktiskt över att gå till brasan, det skulle bli så stressigt och sen är det en bit att gå och lilla Kinna var redan så trött efter att ha lekt hela dagen. Hon är så himla söt den lilla krabaten och det var första gången jag såg henne så lugn (jag var ju senast ock hälsade på när Johanna var sjuk och inte orkade leka 24/7 med Kinna).
Vi grillade och spelade kubb istället, det är något speciellt att äta den första grillade måltiden på året och det är så gudomligt gott. Kubbet gick inte lika bra för mig och Johanna då vi förlorade BÅDA gångerna så grattis killar, vi slår er nästa gång!

Nu måste jag sova men innan lägger jag upp en bild på maten igår! Vi, eller rättare sagt Kim grillade även champinjoner som vi doppat marinad innan och det är verkligen något att rekommendera!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu