Barkarby, folk, middag och mys!

Lördagen spenderade jag och Pablo tillsammans, tanken var att vi skulle åka på elverkets brunch men när jag vaknade så var jag så hungrig att det blev frukost hemma! Vi åkte därefter till dormy (golfbutik) som ligger i barkarby och där var vi inte ensamma kan jag lova! Åk ALDRIG till barkarby centrum + Ikea helgen efter löning... folk är galna och dem är det så många galningar. Jag klarar inte sånt utan blir riktigt förbannad på mig själv att jag/vi åkte dit och dessutom var inget vi handlade till mig. Ska jag åka dit igen så blir det helgen FÖRE löning så kanske jag klarar mig undan folket.

Efter barkarby åkte vi in till stan och åt lunchbuffe, det var betydligt lugnare i stan som tur var. Vi åkte till ett ställe som heter Kinamuren som har tre olika buffer, en Kina, en sushi och en mongolisk och allt var superduper gott! Vi kommer helt klart åka tillbaka :)

Efter lunchen åkte vi förbi födelsedagsbarnet Johanna med en blombukett och sa grattis igen. Sen var det bara att åka hem och vända mot Pablos mamma dit vi skulle på middag med min pappa och Rose-Marie. Vi hade jätte trevligt och timmarna sprang iväg, vi gick vid klockan 22. Istället för att gå hem så gick vi över till Johanna och Kim som bor grannar med Pablos mamma och delade en Asti med dem. Vi stannade bara i en timme och satt och småpratade lite sen gick jag och Pablo hem och fortsatte se på våran nya favorit serie terra nova...

Jag tycker vi har hunnit med mycket, det enda måstet jag har kvar i helgen är att åka och handla mat, det börjar bli tomt i kylen. Jag tänkte åka om 30 min, har iaf skrivit en lista på vad jag ska köpa så det inte blir blackout i butiken och kommer hem med saker jag inte ens behöver!


Grattis världens bästa Johanna

Idag fyller min fina vän Johanna 23 år :D jätte jätte grattis och jag hoppas du får en fin dag och att alla uppvaktar dig till tusen!
Längtar tills vi får fira dig om två veckor, bättre sent än aldrig ;)

Grattis igen Johanna <3


Ajajaj

Idag har jag haft migrän heela dagen! Jag hatar att ha migrän, jag mår illa, ögonen rinner och jag blir blek. Ändå gav jag mig ut för att hämta Lina i skolan för att sen åka till min nya favoritaffär prisxtra på st eriksplan, kanske lite långt att åka med jag tycker den är toppen! Så där knatade jag runt med ett huvud som det kändes som att någon slog på med en hammare.. sen var det dags att åka hem genom alla fina köer. Jag nästan låg ner i picasson och körde men jag släppte av Lina hemma och åkte direkt till Apoteket och köpte migräntabletter, åkte hem och tog två tabletter och la mig i sängen och sov i en timme! När jag vaknade kändes det SÅ mycket bättre men det finns fortfarande ett tryck i huvudet, kanske inte så konstigt om man haft migrän sedan klockan 10 imorse. Jag känner mig också väldigt trött fast jag legat ner hela dagen, inte utvilad för 5 öre.


Storstädning på söndagen

När jag kom hem från jobbet idag så satte jag och Pablo igång med en storstädning! Det är väldigt jobbigt medan man håller på men man känner sig SÅ nöjd när det är klart. Vi tog sovrum med renbäddning av sängen tillsammans sen började Pablo med köket och jag körde badrummet. Hatar badrummet, det är så mycket små fogar, schampo rester på kaklet och vi ska inte tala om duschdörren i glas för den är värst. Dessutom så tvättade jag mest med sprayen cillit bang och jag var barfota eftersom det blir så blött när man skrubbar duschväggar. När jag sen skulle börja dammsuga fick jag en enorm klåda på fötterna och jag fattade inte varför. Tillslut slog det mig att det måste vara sprayen som kliar så mycket så det blev genast en dusch, efter en noggrann tvätt slutade det som tur.

Till middag lagade jag något nytt. Det blev pasta med älgryggfilé, kantareller och dijonsenap och det blev så jäkla gott! Riktig höstlig rätt :)

Nästa helg är jag och Pablo lediga tillsammans och på lördag tänkte vi åka in till Elverket och äta deras brunch, jag hoppas den är god för jag har hört gott om den. Senare på lördagskvällen närmare bestämt 18.00 ska vi hem till Pablos mamma på middag, pappa och Rose-Marie kommer också... Det ska bli trevligt :)


Fredag

Idag har jag varit ledig så skönt! Men innan klockan 10 satt jag i bilen upp mot mamma det tar ju en timme att köra och jag skulle promt ha donken frukost och då måste man åka innan 10!
Det var mysigt att träffa syskonen, mamma och Alexandras pojkvänn Tobias och bordet som jag körde upp passade jätte bra och det är så skönt att inte ha det i bilen längre :D

Efter några timmar åkte jag hem. Jag behövde verkligen tvätta + att jag tagit hem mina arbetskläder och eftersom jag jobbat imorgon så fanns det bara en sak att göra och då kan jag inte skjuta upp de! Tyvärr verkar det som våran torktumlare sagt upp sig. Våran torktumlare är en sån som man måste tömma på vatten för det samlas i en behållare under men nu kommer det inget vatten i behållaren och man hör hur full med vatten själva tumlaren är :/ På något sätt kommer vattnet inte ner till behållaren. Pablo ska mecka lite med den imorgon och jag hoppas det är något lätt för jag har inte lust att köpa en ny! Vi håller tummarna :)

Till middag idag åt vi något nytt som mamma och company tipsade om, jah vet inte vad rätten heter så jag beskriver istället hur man gör den:
Man strimlar och steker kyckling på med cream fraiche, 1 grönsaksbulljong tärning, 2 tsk sambal olek och salt och peppar. När det är klart så lägger man de i tortillabröd i mitten och viker in kanterna så det blir en fyrkant, in i ugnen med lite ost på tills osten smält. Då var det klar att servera och det gör man med sallad. Det var väldigt gott :)


Ny vecka, nya tag

Då var det måndag och ny vecka igen, jag har mycket planerar både i jobb och privatliv denna vecka så tiden kommer nog gå undan! En sak som är prio 1 denna vecka är att köra upp Johannas gamla matbord till dess nya ägare Alexandra. Just nu ligger det i min bil, jag har fällt sätena och tryckt in de + fyra stolar i bagageluckan på picasson så jag ser ingenting när jag kollar i backspegeln. Tyvärr hinner jag inte köra upp det förens på fredag så där får de fint ligga!

Dagens middag blev tackos. Jag och Pablo var båda väldigt sega efter jobbet och jag har haft en dov huvudvärk sedan klockan 14 idag och den vägrar ge med sig (börjar kännas som de utvecklar sig till migrän) så vi dukade upp middagen framför tv och bara satt och "mysåt" tills vi var mätta och belåtna! Jag har redan sminkat av mig och bäddat ner mig i sängen, ska vila huvudet lite och sen få en lång natts sömn :) god natt


Utomlands

Är så himla sugen på att åka utomlands i en vecka, bara packa väskan och åka iväg men sin partner! Tänk att vakna upp i värmen, gå och äta frukostbuffe sen lägga sig på stranden och läsa en spännande bok, bara koppla av!
Helst åker jag nog till Las Palmas. Jag och Pablo har varit där en gång tidigare och det var för 2-3 år sen i månad Maj, tyvärr var det väldigt kallt i vattnet då så det blev ett bad på en vecka! Men den staden vill jag se igen.

Tyvärr finns inte tiden att åka iväg nu meeen drömma får man!


Grattis Lina!

Idag fyller Lina 24 år. Vad tiden går fort, jag minns våran moppe ålder som igår och det är då 9 år sedan...

Igår var vi över hos Lina på dagen igår och blev bjudna på mag och fika, allt var jätte smarrigt :)
Senare på kvällen gick jag över igen för att dricka lite vin med Lina och göra henne sällskap de sista timmarna som 23 åring! Vi kollade på körslaget och satt och pratade sen kom även Johanna och Kinna över en stund och då blev det fart på hundarna!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 7.30 imorse och kunde inte somna om så jag satte på filmen "spegel spegel" ja snövit kan man också säga! Mycket mysig film :)
Sen har jag varit och hämtat upp Johannas gamla matbord som jag köpte av henne nu i veckan för de har köpt ett nytt, jag ska ge deras gamla till Alexandra så nu har jag hela bilen full med ett stort bord och 4 stolar.... Får hitta en tid snart då jag kan köra upp det :)

Nu har jag parkerat mig i soffan, tanken var att jag skulle städa och fixa hemma men det orkar jag inte idag, soffan lockar för mycket ;)


Tips

Jag måste tipsa om en app som heter fiffiga frun. En toppen app med massa tips som kommer till användning i hemmet tex. sura disktrasor, olika fläckar på kläder, bananflugor med mera. Det finns över 300 tips och jag kommer nog använda den flitigt :D
Kolla in den på AppStore!


GRATTIS KINNA

Johanna och Kinna var idag på deras första utställning och de kammade hem hela skiten :D
Grattis till förstaplaceringen fina Kinna, nu kan jag lova att du har en stolt matte <3


Seg lördagsmorgon

Jag är så trött så trött, vill bara ligga här i sägen utan att känna att jag behöver göra ett dugg idag men det har jag inte tid med idag, får blir imorgon!
Idag klockan 14.00 så ska jag knata över hem till Lina för att fira hennes födelsedag som är imorgon och Daniels födelsedag som redan varit. Det ska bli mysigt, pappa och Rose-Marie kommer också! Pablo arbetar tyvärr men kommer direkt efter jobbet :)
Nu ska jag ligga kvar i sängen liiiiite till och njuta av mitt morgonkaffe, tänk att det smakar bäst i sängen!


Fredag och ledig i helgen!

Jag älskar fredagar!
Pablo och jag sitter i soffan nu och småkollar lite på fångarna på fortet. Vi spelar samtidigt canasta (ett ungerskt kortspel) och till de dricker vi lite rödvin och äter massa goda ostar :) jätte mysigt! Innan det så åt vi en god middag som bestod av ryggbiff och rotfrukter i ugn, kändes lite höstligt och passar detta skitväder!
Det är tråkigt att det inte finns något bra program att följa på fredagar. Förra hösten hade vi idol som jag älskade, jag önskar det vore något bättre än fångarna på fortet iaf... varför inte köra körslaget på en fredag istället för lördag?! Ingen dålig ide om jag själv får tycka till ;)

Nu ska vi fortsätta spela lite, får se vem som vinner? Tror inte att det jag om man jämför hur mycket kort Pablo vs jag har kvar MEN man ska aldrig säga aldrig! Skam den som ger sig :D



FREDAG


Tjejmys med Johanna

Igår kväll var jag och Johanna nere på Pont i hägernäs strand och drack några drinkar :) jätte mysigt var det att bara få vara vi tjejer. Annars umgås vi ju alltid med våra män hela tiden och det är iofs inget vi inte gillar TVÄRTOM vi har så kul tillsammans :D meeen ibland är det extra mysigt att bara få tjejsnacka ensamma! Detta kommer vi göra igen :D
Medans vi satt och myste med drinkar och nötter så passade grabbarna på att fiska lite, tyvärr ingen fisk med dem verkade ha haft det bra ändå :)


Hamilton 2 och frukost mys.

Jag har nyss käkat lite frukost som bestod av kaffe, 2 ägg och 2 mackor med skinka, tomat, salt och peppar. Pablo är och spelar golf så jag fick morgon mysa ensam.

Igår var vi på Hamilton premiären. En jätte bra film som var lagom lång, oftast tycker jag att nya biofilmer är alldeles för långa och visar på tok för mycket i reklamen men det gjorde inte Hamilton så se den om du gillar svenska filmer och vem vill inte se Persbrandt på film? ;)

Nu ska jag dricka ur mitt kaffe och sen bege mig mot jobbet :)


Idag fyller min mamma år!

Jätte grattis till dig mamma, jag hoppas du får en bra dag hemma. Tyvärr kunde jag inte komma upp för att fira dig men jag är säker på att du klarar dig ändå ;)
Jag älskar dig!
(en jätte gammal bild på mamma men man kan tydligt se vem jag har fått mina drag ifrån)


Ensam hemma

Just nu ligger jag i sängen och ser en riktigt barnfilm "Alvin och gänget 3", hehe! Den är riktigt gullig tycker jag + att jag är världens mes när jag är hemma ensam och vågar inte se på kriminal serierna på tv. Pablo är iväg med jobbet i Helsingborg och kommer hem först på onsdag... skittråkigt men kanske även bra att få sakna varandra lite. Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än en natt och jag önskar att jag hade honom på min vänstra sida i sängen nu :) får nöja mig med Alva som nattsällskap! Nu ska jag återgå till min film och sedan somna, god natt <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu