Fredagsmys

Jag och min bebis Alva myser hela tiden, tänk att man kan tycka om ett djur såå mycket. Nu tror jag vi myser oss upp i husses varma famn <3


En vecka sen

En vecka sedan jag skrev här på bloggen, tiden vara springer förbi och jag hinner inte med alls. Jag har inte ens berättat om helgen som var så därför blir det lite kort nu.

Båda kvällarna var väldigt lyckade och helgen gick väldigt snabbt. Paulina och Patric var hos oss på fredagen och då åt vi god mat och drack alldeles för mycket drinkar och shots. Vi glömde till och med att äta efterrätt efter att tequilan hittade fram. Lördagen började med huvudvärk och "hur fan ska jag orka ikväll igen" men det gick och Johanna och Kim kom över på mat och vin, mindre mängd än dagen innan men ändå så det kändes!
Det blev en lyckad helg med goda vänner och massa skratt & skoj.
Här kommer lite bilder som jag satt ihop lite snabbt nu på kvällen, kameran var inte så flitigt använd så detta var det jag fick ihop.


Fräscht

Visst känner man sig så fräsch när man färgat håret? Det gör iaf jag. Har till och med målat naglarna lite vågat i mörkrött och blev nöjd, det känns kul med färg i detta mörka gråa vinter väder.

Jag hann med träningen, det blev 45 och jag tillbringade på gymmet. 20 min på löpbandet med snabb gång och lite intervall löpning sen blev det 5 minuter rodd, 5 minuter vikter för armarna på nedre plan. Efter det gick jag upp en trappa till "muskel-byggar-rummet" som jag kallar det och tränade ben, mage och rygg på maskinerna i 15 minuter, efter det var jag nöjd.
Jag tog bilen direkt, härligt halv svettig i träningskläder till ICA för att inhandla helgens middagar, det kommet bli så bra.

Nu har jag lagt mig i sägen och ska lyssna på Adam och kompanis kompispod (stavas med K). Det är en sjukt roligt prat pod som jag rekommenderar starkt :)
God natt


Kinamuren

Nu är vi hemma igen efter ett besök på Kinamuren och sen var vi i stinsen. Maten på Kinamuren är alltid så god, jag åt mest sushi för de har jag varit sugen på hur länge som helst men det har bara inte blivit av att vi har ätit det till middag. Pablo åt mest av de andra rätterna, vi var båda mycket mätta och belåtna när vi gick.

Snart ska jag bege mig mot gymmet tänkte jag. Jag har inte varit där nu i veckan för i måndags låg jag i migrän och igår var Pablos mamma över och firade han födelsedag i efterskott. Så idag måste jag helt enkelt om jag ska hinna med gymmet någon dag denna vecka!
Tänkte även åka och handla maten och drickan tills imorgon och på lördag, skönare idag än att stressa runt imorgon klockan 17.00!


Ledig idag

Men blev ända väckt utav jobbet innan klockan 9.00 av en skit sak. Då kan man bli irriterad, jag förstår om de ringer för att de har hänt en sak som de inte kan lösa och då har jag inga som helst problem att svara och hjälpa till vilken tid på dygnet det än är! Men att ringa när saken är löst känns väldigt meningslöst, där försvann min sovmorgon och där kom min irritation.

Här ligger jag vaken medan Pablo sover brevid och våran klocka ska inte ringa förrän 10.15. Jag vill ju inte förstöra hans sovmorgon heller (eftersom vi har så få) genom att sätta på tv i sovrummet. Alla bloggar, Aftonbladet, Facebook, instagram har jag redan kollat och läst.

Vi ska åka in och äta lunch på Kina Muren idag, de har såå god buffé!
Jag får skriva lite sen, nu ska jag smyga ut i vardagsrummet och försöka få tiden att gå snabbare... Detta blev nog ett ganska negativt inlägg men så får de bli ibland.


Pablos födelsedag

Grattis min älskade på din födelsedag! Vi hinner tyvärr inte fira dig idag men imorgon och på lördag blir det istället :) <3


Söndag

Jag borde tvätta, det har jag behövt i några dagar meeen jag har varit så jäkla trött och grinig. Det är inte alls kul, känns som man sprider det dåliga humöret till andra då man klagar och skiter i allt utom sig själv.

Jag har iaf hållit träningen, två dagar i veckan ca 1 timme. Det går framåt och är inte så jäkla tråkigt som jag trodde, det är positivt!

Vi hade en städerska här hemma i torsdag och det var jätte skönt att komma hem till en stor städad lägenhet :) allt luktade så gott och var så rent! Kommer definitivt ta hjälp av en städerska igen. Jag har inga problem att dammsuga (det gör jag varje dag) , damma och skura. Det är det andra jag vill ha hjälp med som köksluckor, kakel, badrum mm.

I helgen ska vi ha middasgäster både fredag och lördag! På fredag kommer Paulina och Patric, vi har äntligen hittar ett datum att umgås och äta gott över en kväll tillsammans och på lördag kommer Johanna och Kim över. Vi ska fira att både Pablo och Kim har fyllt år och för en gångs skull ska vi bjuda på mat som iaf Johanna aldrig smakat, men jag är säker på att de kommer gilla allt :D
Det ska bli kul med en helg full av goda vänner, god mat och mycket skratt :)


Farsdag

Grattis min fina fina pappa på fars dag! Vi sågs inte idag men vi ses på torsdag, du är bäst. <3


12-11-11

För 1 års sen den 11-11-11 förlovade jag och Pablo oss. Det är något jag inte ångrar och jag är väldigt lycklig. Det känns också som att jag och Pablos ring som jag bär har växt ihop till ett, har jag inte den på mitt finger känns det tomt!
Jag älskar min framtida man <3


En av Pablos julklappar 2011

Förra julafton gav jag bland annat Pablo en stristflygsimulator flygning i Gävle så igår packade vi in oss i bilen med massa god matsäck och begav oss iväg. Vägarna var skitiga och vädret väldigt tråkigt, det tog ca 1.50-2 timmar att åka dit.
Hela "flygningen" tyckte Pablo var jätte häftig och realistisk och det var ju en väldigt tur tycker jag :D Det såg ju inte jätte kul ut från den vinkeln jag såg men jag kände ju inte heller några g-krafter eller hängde med på hur man ser och kör planet. Sitter man där själv så tror jag att det är as häftigt.

När vi ändå var i Gävle så passade vi på att åka in på biltema. Jag köpte en stolsvärmedyna som man kopplar in i bilen, min är nämligen trasig på förstasidan. Köpte även en spray som man sprayar på rutan så går frosten bort, nu lägrar jag tills de är frost så jag kan få testa den!

Sen begav vi oss hem med ett stop för middag på donken ;)


Alexandra 20 år

I fredags kväll åkte vi till Jensen på Vasagatan och firade Alexandra med hennes vänner. Vi var totalt 12 personer som åt god mat och satt och pratade i 2 timmar.
Måste säga att Alexandra har väldigt fina vänner och pojkvänn :)


Ledig fredag

Har precis ätit upp min frukost som bestod av tre mackor med mozzarella som jag la i ugnen och sen toppade de med bruschetta. Åh så gott det var, ibland måste man lyxa till det lite!
Medans jag åt så kollade jag på bonde söker fru son jag missade i onsdags.


Naglarnas resultat

Jag är ganska nöjd med hur naglarna blev, de är fina! Men börjar man granska de så är det mycket små fel. Ärligt talat så skulle jag lägga de vita bättre än vad hon gjorde på snabbare tid dessutom men jag skulle inte få det att hålla lika bra med mina produkter så jag är ändå nöjd :) Jag kommer med största sannolikhet gå tillbaka och fixa naglarna igen för priset är helt otroligt, endast 350:-

Här är resultatet och självklart står P för Pablo, en mysigt gest tycker jag.


Blekholmen

Igår kväll åkte vi in för att äta en god tvårätters middag på blekholmen. Vi tog båda toast Skagen till förrätt, Pablo tog oxfiléplanka till varmrätt och jag tog oxfilé med pommes. Allt smakade mycket bra och vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans :)

Snart ska jag åka till Solna centrum och fixa mina naglar, ska bli väldigt spännande då jag ska göra de på en salong som har elevbehandlingae. Två tjejer på jobbet var där förra veckan och deras naglar var jätte fina och priset är jätte billigt så jag tänkte ge det en chans idag klockan 14.00.


3 årsdag

Idag har jag och Pablo varit ihop i tre år!
Jag älskar dig <3


God natt

Nej jag har inte glömt bort bloggen jag har bara jobbat tre helger i rad och väääldigt många vardagar de senaste veckorna! Men från och med imorgon så är allt som normalt igen och träning står på schemat. Jag ska faktiskt ta och mäta mina små muskler som vader, lår, mage, höfter och armar för att se om jag får något resultat...
God natt, nu är jag väldigt trött och klockan ringer tidigt imorgon!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu