Måndag 27 februari

Idag ska jag äntligen sätta in mitt löshår :D som jag har längtat! Klockan 12 ska jag dit och det tar ca 2 timmar.
Igår efter jobbet åkte jag till Ica stop och köpte hårfärg. Eftersom det har blekts så mycket i Thailand så kände jag att jag färgar det hellre själv istället för att betala ca 600:- extra idag, nu kostade de bara 70:- :)
Mitt hår växer så otroligt fort har jag insett så nu efter dessa två veckor i Thailand så hade jag redan en tydlig utväxt.

Nej nu ska jag duscha och äta lite innan jag åker!

/ Mikaela


Hemma igen

Då var våran resa över och jag måste säga att dessa två veckor har gått så snabbt. Vi har haft det superba och det gick verkligen jätte bra att resa med ett annat par :) Vi har haft det jätte roligt!!
Vi har badat, solat, åkt moppe, snorklat, ätit både god och äcklig mat, sett vattenfall, badat i vattenfall, åkt båt mm.
Nej allt har varit toppen, hotellet var jätte fint och stränderna också.
Men det är jätte skönt att vara hemma med sina egna saker och svensk mat, de har jag saknat mycket speciellt sista veckan.
Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp lite snabbt då jag har lämnat in min mobil och min dator är superduper seg. Tack för att iPaden finns :D

Dyngsrytmet är inte helt bra än, jag vaknar 05.00 varje morgon och är heeeet slut vid 21.00 på kvällen! Funderar på om jag ska försöka sova mitt på dagen idag så jag kan stanna uppe längre ikväll och förhoppningsvis kunna sova längre imorgon.


/ Mikaela


Khao Lak

Det blev ett till inlägg iaf, måste ju lägga upp bilderna på hotellet så ni kan suktas lite ;) hehe


THAILAND

Om ca 4 timmar ska vi bege oss till Arlanda :D
Jag och Pablo har försökt ställa om dygnet så vi gick och la oss 18.30 igår kväll och tänkte sova till 02.00 någongång. Det gick väl inte så vidare för mig för jag vaknade 21.30 igen jätte hungrig. Så ut i köket och laga mat sen satt jag och Alexandra och kollade tv tills ca 01.00 och jag somnade igen vid 02.00 och vaknade nu vid 04.40!
Det var min natt, men den är nog bättre än Pablos natt! Pablo somnade nämligen tidigare än jag och sover fortfarande och nu är klockan 06.00... Vi får se hur de här går, vi har ju iaf försökt :D

Nej nu ska jag gå och fixa de sista sen göra frukost :)

Ha det bra för det kommer jag ha, vi hörs om två veckor om jag inte lägger upp något från Arlanda!
/ Mikaela
(bilden är från nyår och faktiskt den enda jag har på oss 4. Kim, Johanna, jag och Pablo)


Måndag 6 februari

Idag väcktes jag av att Pablo rusar in i rummet och ropar "älskling audin startar inte, kan jag ta din bil?" klockan 5.40 imorseoch... han fick såklart ta min bil som dessutom alltid startar :D
Det är inte vad vi behöver dagen innan våran Thailands resa :/ ut med startkablar och sen måste ju bilen köras ett tag så batteriet hinner ladda, den ska ju ändå stå 15 dagar efter denna uppladdning. Jaja, vi får fixa det på Pablos lunch då vi också ska hinna hämta ut pengarna från forex som vi har beställt till resan.

Vid tre kommer Alexandra hit, vi ska åka och handla mat till henne + att jag behöver lite saker från Apoteket till resan och en kudde man har runt nacken till planet, här ska vi sitta skönt :)

Nej nu måste jag ta tag i den sista tvättmaskinen som ska tvättas sen är det storstädning som gäller. Man vill ju lämna lägenheten i samma skick man vill få tillbaka den i :D

Ha det bra
/ Mikaela


Födelsedagsbarnet Alice

Idag fyller våran yngsta katt hela 2 år. Tiden går så himla fort! Jag kommer såväl ihåg dagen då jag och Johanna åkte upp till Sala och hämtade hem henne, då var hon bara 10 veckor!

Grattis fina Alice <3


Söndag morgon

Idag vaknade jag tidigt av mig själv - 9.30! Varför är det alltid så? När man inte har någon tid att passa som tex jobbet vaknar man av sig själv i tid. Men har man nu en tid att passa så kan man sova huuuur länge som helst!
Ja så här ligger jag vaken och spelar wordfeud mot någon som jag inte känner, medans Pablo fortfarande sover!

Funderar på att gå upp och göra frukost snart men väntar nog lite så jag kan få hjälp av sömntutan här bredvid ;)

Ha det bra
/ Mikaela


SEMESTER!!

Nu har jag semester, arbetade mitt sista pass 12-21 idag :D kommer tillbaka till jobbet igen den 25/2 och det känns bra.

Det har varit en ganska stressig dag, mycket kunder och mycket annat att göra. Men tiden går fort när man har mycket att göra ;)

Kollade in Johannas blogg på rasten, hon och Kim var ute på en promenad i den otroligt kalla men ack så fina vinterdag. Måste säga att jag blev riktigt avundsjuk och jag tycker inte ens om att gå på promenader!

Imorgon ska vi börja packa våra väskor, Pablo har redan tagit upp de från källaren så nu måste de bara fyllas :) han har även varit jätte duktig och snäll och tvättat ALL smuts tvätt vi hade, så skönt att komma hem och slippa se den högen plus att hela lägenheten luktar fräscht av all nytvättad tvätt :)
Pablos mamma kommer på en sen lunch vid halv 2 imorgon. Vi får se vad vi kommer att bjuda på, det blir något med kycklingspett iaf!

Nej nu ska jag gå och sova
God natt
/ Mikaela


Fredag 3 februari

Nu är det fredag, veckan är slut och jag arbetar endast 1 dag till (lördag) sen går jag på en lång semester :D
Men det är mycket att göra innan tisdag. Vi måste tvätta, planera vad vi ska ha med oss, storhandla till Alexandra som ska bo här under tiden vi är borta och ta hand om katterna, växla pengar osv.
Men det tar vi en annan dag ;) jag och Pablo har nu slagit oss ner i soffan under en filt tillsammans och har inga planer på att flytta oss... Om vi nu inte måste hämta något ur köket!

Dagens middag blir potatis mix i ugn, lövbiff och en sås gjord på chili och broccoli, det låter lite konstigt men det är såå gott :)
Ha det bra
/ Mikaela


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu