Fredag

Då var det fredag igen, veckan har gått väldigt fort och jag har hunnit med väldigt mycket :)
Nu ligger jag i soffan efter att ha ätit en lagom mängd mat (för en gångs skull inte för mycket) och kollar lite halvt på fångarna på fortet!

Efter jobbet var jag och handlade lite till kräftskivan imorgon med Johanna, det blir massa gott! Vi ska såklart äta kräftor men till de ska vi ha gratinerad hummer, Västerbotten paj, löjrom, parmesanostsnurror, bröd, färskost mm. jag längtar redan! Systembolaget klarade jag och Pablo av igår, vi blev rekommenderade två olika vita viner som skulle passa utmärkt till kräftor och den ena var "DR loosen" och den andra "gräsö". Båda två är riesling från Tyskland så detta blir spännande :)

Har även shoppat lite i veckan, de blev en ny grå poncho, ett par jeans, ett par svarta byxor och ett par höstskor :) skorna är jag nog mest nöjd över, de är så stilrena, snygga och passar till allt!

Nu ska jag återgå till fortet och fortsätta äta på mina favoritkarameller turkisk peppar!


Glossybox

Har precis varit och hämtat ut månaden box på posten! Den innehöll ett läppstift, en läpp frosting, ett litet test på en body lotion, en BB cream och ett serium till håret :)


Godnatt

Det har varit en fullspäckad dag med massa matlagning, lunch med Lina, besök hos pappa, shopingtur x2 mm så nu är jag helt utslagen och ska sova, återkommer imorgon :)


Jag i äldre dagar!

Hittade en sjuk app till iPhone som jag hämtade hem i ren nyfikenhet om hur jag kommer se ut när jag är äldre! De läskiga med den här appen är att bilden jag gör om blinkar med ögonen, vrider på huvudet, hostar och harklar och det ser sjukt äckligt ut. Ärligt talat så blev jag rädd för mig själv när jag såg resultatet just för att jag rörde mig och just mina ögon blinkade. Här kommer resultatet...


Fredagsmyyyyyys

Tanken var att jag och Pablo skulle äta kräftor ikväll men det blev lite andra godsaker istället :) Till förrätt blev det en het räkcoctail som innehöll granatäpple, gurka, chili, rödlök, olja, lime, honung, tabasko och lite kryddor. Den blev så himla god. Till huvudrätt åt vi ryggbiff med en potatisbakelse toppad med fetaost, massa olika kryddor sen ringlade jag på honung och olivolja.
Jag såg dessa recept på halv åtta hos mig i tisdags och kände verkligen att detta måste jag göra så kräftorna får vänta till nästa helg då vi ska vräka i oss kräftor med Johanna och Kim på vår årliga skiva :D

Nu sitter jag och tittar på filmen "vid din sida". Det är en jätte fin film som berör mig jätte mycket och som jag har sett 100 gånger säkert! Kan den utan och innan och man fäller alltid tårar till den.
Jag har blivit en riktig känslomänniska och blir ofta rörd och tårfylld åt fina saker. Nu måste jag se slutet innan sängen kallar <3



Comhem on demand box

Tv boxen kommer nog vara min räddning i höst iaf funktionen play! Jag har nu börjat följa Robinson, ensam mamma och Dallas. Dallas trodde jag inte att jag skulle kolla på alls men såg nyss första avsnittet och f*n vad bra de är.

Idag är jag ledig och jag ska inte göra någonting alls, ska spendera min tid i soffan framför olika bloggar och program på tv. Ja jag ska väl planera lite middag och tvätta mina arbetskläder som luktar hö (!) men de är småsaker som görs på en kvart.
Ikväll ska jag och Pablo hyra filmen hunger games, jag har sett den på reklam några gånget och tänkt att den ska jag se men så fick jag ett sms av Lina att den var sjukt bra så nu måste jag bara se den på en gång :D

Nu ska jag fortsätta mysa med min prinsessa framför gårdagens avsnitt av Robinson.


Fullspäckad kväll...

... på tv alltså, haha :D
Jag älskar hösten med alla nya premiärer på tv. Kvällen börjar med:
1. Halv 8 hos mig 19.30
2. Robinson 20.00
3. Ensam mamma söker 21.00
Klockan får gärna snabba på lite, är väldigt spänd på de två sista premiärerna.

Innan dess så har jag ingenting att göra förutom middag senare så jag har lagt mig i soffan och ska slappa lite! Kvällens middag blir tacos på lövbiff, mmm :)


Söndags filmen

Söndagar är den dagen i veckan som film känns extra mysigt, helst ska det vara höst eller vinter så man kan krypa upp i soffan med en filt runt sig och bara mysa.
Jag känner att jag är inne i en film period. Filmen "livstid" vi såg igår var as bra, den rekommenderar jag starkt. Ikväll blir det filmen "red riding hood" alltså rödluvan :) jag köpte den idag på ica när jag lämnade in den andra filmen jag hyrde. Det är som ett litet måste när jag klivet in i den butiken jag bara mååååste gå fram till maskinen och kolla om jag hittar något som faller mig i smaken och det gör det alltid ;)

Juste jag hittade en tvättid idag som började precis när jag gick ner till tvättstugan så jag sprang upp i lägenheten och släpade med mig all tvätt som surnat + lite filtar! Så skönt att allt är rent och fräscht nu. Medan jag sprang fram och tillbaka med tvätt åt alla håll och kanter så kom Pablos mamma förbi på lite fika. Pablo hade bakat en kladdkaka och till det hade vi vispad grädde och passionsfrukt, sökte egentligen hallon att ha till men tyvärr fanns det inga där jag handlade fast det var jätte gott med passionsfrukt till :)


Lunch med Carro

Kom nyss hem från en lunch med Carro, hon är hemma nu över helgen och eftersom vi ses så sällan så är det värt att bara ses över 1timme på lunch :) Jag åt kebabtallrik och Carro tog en oxfilé pasta. Hemskt gott och trevligt!

När jag kom hem och skulle vika tvätten jag tvättade igår så kände jag direkt att vissa tjockare kläder luktar surt (!!!!) och så kom jag ju på att det är RÖTMÅNAD. Jag hatar den tiden, man kan inte tvätta tjockare kläder om man inte kan torktumla och jag kör inte mina kläder i torktumlaren för då krymper de! Man kan knappt skura golven för det är så fuktigt att det tar evigheter att torka.
Nu har jag ju huuur mycket kläder som helst som surnat och fortfarande är fuktiga så jag måste gå och boka tvättstugan för där finns det torkskåp, vem vill gå till den allmänna tvättstugan när man har tvättmaskin+torktumlare hemma?
Jag ska aldrig mer tvätta under rötmånaden, får bunkra upp innan nästa år, klarar inte av sura saker! Nej nu mot tvättstugan...


Nyss hemkommen från stan där jag blev bjuden på middags date av Pablo. Vi var på en restaurang som heter Itajiano, vi har varit där förut och de har en risotto med massa olika svampar och kycklingfilé som är hur god som helst så den blev det för oss båda. Jag åt även en bruchetta till förrätt och till de ett glas vitt vin, Pablo körde!

Vi ska vi lägga oss i sängen med lite chips och se Lisa Marklunds film livstid!


Internet shopping

I brist på annat och allmän lathet att ta sig ut i affärer så har jag nu handlat på nätet och kommer få de levererat hem :) Det blev 4 stycken tröjor från lager157 och från hm blev det 2 höst jackor, 2 linnen, 1 kofta, 1 tröja, 1 väska och allt detta fick jag för endast 1600:- det kallar jag kap :D
Nu måste jag bara hitta lite höstskor så får hösten gärna börja med desamma!

Nu ska jag gå in i gästrummet och slipa till en vägg som Pablo har spacklat och jag sedan målat över (för ca ett år sedan). Den är bucklig och ful så nu blir det att göra om, göra rätt och aldrig göra om det misstaget igen!


Lördag morgon

Nu imorse så gjorde min underbara fästman frukost på sängen. Det händer inte allt för ofta men det gör bara att jag uppskattar det så mycket mer :) han bjöd på mackor, ägg, grapefrukt, yoghurt, juice och kaffe så nu är jag mätt och belåten!

Igår kväll hade vi Paulina över på middag, det var supermysigt att sitta och prata lite. Vi åt potatisgratäng, helstekt fläskfile, kantarellsås som vi hade i mer kantareller och en sallad!
Efter middagen så kom Jennie, Lina, Daniel, Alex, Pontus och Emma förbi, vi satt och pratade några timmar och drack något glas vin till de :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, Pablo åkte precis iväg för att spela golf. Jag hoppas han kommer hem till klockan 18 så vi kanske hinner göra något ikväll :) Jag tror vi ska hyra en film av Lisa Marklund som släpptes den 15/8, detta är den 4de filmen av 6st och jag har sett alla innan... nu kommer jag inte på vad den heter men det kan jag berätta sen :) alla filmerna är iaf skit bra!


Film kväll

För några dagar sen var jag på Ica nära här i hägernäs och det slutar nästan alltid med att jag köper med mig en film hem. De rear nämligen ut lite äldre filmer och denna gång blir det "son of no one" som är en thriller :)

Jag hoppas den är bra för nu har jag bunkrat upp med popcorn och godis och ska nu trycka på play.


Nya naglar

Kände att det var dags att öva lite mer på att fixa mina egna naglar igen! Sagt som gjort drog jag fram hela kittet och startade. Det svåraste är nästan att välja färg på glittret så jag gjorde några tester med tre olika färger så fick Pablo äran att välja och han valde silver, lite tråkig färg men ändå en säkert val som man inte tröttnar på :)


Ledig onsdag

Igår mådde jag jätte konstigt hela dagen. Hade feber, ont i kroppen och huvudet och inget av de gav sig även om jag tog Alvedon! Tänkte direkt att nu blir jag sjuk och sängliggande så jag tog två Alvedon och gick och lade mig, sov riktigt dåligt hela natten och vaknade tidigt i morse fast jag fick sova hur länge jag ville men när jag vaknade så mådde jag faktiskt bra :D
Jag och Lina åkte iväg och käkade lunch runt 12, det blev pizza vilket jag sen ångrade då jag blev äckligt mätt och kände verkligen hur onyttig den var... nej nästa gång blir det en sallad eller något fräscht! Efter pizzan så åkte vi passande nog och kollade på ett gym i hägernäs. Det var väldigt litet men priset är SÅ billigt så det får de gärna vara då och de verkar inte vara så många som tränar där heller och jag kan anpassa mina tider då jag ska träna. Det kostar 1500:- om året, det är 125:- månaden och 4:- om dagen... billigare kan det inte bli och inte närmare heller! Får se när jag får foten ur röven och går dit och tecknar ett kort, hahah


Nöjd tjej!

Haft en bra dag på jobbet den gick snabbt och jag fick mycket gjort! Väl hemma bestämde jag mig för att göra revbensspjäll från grunden, ja förutom att döda/stycka djuret såklart ;) så jag har kokat och griljerat revbensspjäll i en smakrik glace, till de hade jag en hemmagjord coleslaw, potatis och majskolv! Supergott om man har tiden att hålla på för det tar ett tag. Efter maten så har jag färgat mitt hår lite mörkare men inte jätte mörkt, blev nöjd. Sedan har jag bäddat rent i sängen och små städat lite. Jag älskar när sängen är nybäddad, doftar smått av sjöljmedel och lakanen är mjuka och sköna... till de så måste man bara duscha, peela huden och smörja in sig så allt är så rent och mjukt det bara går att få :) eftersom vi har två söta katter som gärna sover i sängen så krävs det en del städning och tvättning och det gör bara så man uppskattar det precis nytvättade mer!
Nu ska jag sova, nöjd med dagen och livet <3


Bio

Jag och Johanna ska se cockpit och grabbarna batman :)


Nu får regnet komma om de vill

För idag köpte jag världens sötaste små gummistövlar utan stövel, alltså en gummisko! De är rosa med massa blommor på. Egentligen är jag inte en person som gillar rosa eller blommigt och särskilt inte tillsammans MEN de här kunde jag bara inte motstå! Nu ska jag bara införskaffa en vatten och vind jacka (jackan blir svart) sen är jag redo för en blöt höst!


Min lilla prinsessa

Alva har en riktig "hata matte och umgås hellre med husse" tid. Jag och Alva har alltid varit ett team och gjort de mesta tillsammans, sovit, städat, kollat tv, lagat mat, ätit mm. Men inte sen i förrgår... hon är jätte grinig på mig och sover hellre i kattkojan på golvet än hos mig och innan hon lägger sig där så ligger hon gärna hos Pablo och blänger lite surt åt mitt håll. Annars om allt var som vanligt så reser hon sig aldrig ur sängen innan jag rest mig först, vad har jag gjort henne? och vem har sagt att siameser/orientaler är lätta husdjur, de har väldigt speciella beteenden och visar direkt om de inte är nöjda med tillvaron. Det blir till att fjäska järnet för lilla tösen så allt blir som vanligt igen.


Unna sig

Idag unnade jag mig att smita hem tidigare från jobbet, så skönt! Just nu ligger jag på soffan och kollar lite på tv, egentligen borde jag vika in lite tvätt i garderoben och tvätta lite mer MEN jag tror jag väljer att ligga kvar här ett bra tag...


Just nu

Vi är ute med Johanna och Kims båt, vi sitter nu på en klippa med lite vin och har nyss ätit upp maten :) jätte mysigt!


Fredag kväll - lördag morgon

Igår kväll var jag hemma hos Lina med Jennie, Carin, Erik, Paulina (som kom hem från Thailand igår där hon rest runt med sin pojkvän i 4,5 månader). Lite senare kom även Pablo, Pontus och Emma förbi. Vi satt och pratade och tog det lugnt hela kvällen, det var super mysigt att träffa alla och det blev inte för sent heller, jag och Pablo gick hem runt 23 :) Imorse hade jag ställt klockan på 8.00 för att se Laila Bagge på Nyhetsmorgon och de gick ju sådär att vakna till när man vet att man får sova hur länge man vill. Pablo ringde mig runt 8.30 för att se till att jag var vaken, han vet hur gärna jag ville se det och då sov jag fortfarande men försökte hålla mig vaken iaf. Men tyvärr var det ett jätte tråkigt inslag just då så jag bestämde mig för att blunda lite tills de var över och de gick ju käpprätt åt skogen då jag vaknade 11.30 och allt var över :/


Månadens glossybox

Hämtade ut min glossybox på Ica idag. Det är alltid lika spännande att få hem de rosa paketet med massa roliga saker i. Jag hinner knappt komma innanför dörren innan jag sliter upp de och kollar vad jag har fått denna gång och idag blev jag faktiskt nöjd med alla 5 sakerna :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu