Torsdag igen...

Tänk att jag bara har tid att skriva på torsdagar. Just nu sitter jag i väntrummet hos kiropraktorn igen, det blev återbesök för att det satt fast så mycket i ryggen och hon fick inte loss allt... Inte konstigt att jag har haft ont ;)

Pablo som också är ledig idag ska möta upp mig efteråt för lite lunch och shopping av nya sängkläder!! Tänk att det är så kul att köpa saker till sägen, jag älskar färger och former och nu är jag helt inne i en blå period så jag hoppas vi hittar något blått. Efter det ska vi hem och ta ner julsakerna och det är verkligen på tiden men tro mig vi har inte haft tid eller ork för det!
Sen blir det städning, tvättning och gymmet :)

Imorgon fyller jag år, hela 24 blir jag nu! Det ska jag fira med Pablo, Johanna, Kim, Lina, Alexander, Paulina och Patric hemma hos mig på kvällen. Vi ska äta massa skaldjur, paj, ost & kex mm och sen har Pablo gjort i ordning massa lekar som vi ska tävla mot varandra i. Jag tror det blir jätte trevligt och ser fram emot det :)

Nu är det dags för mig att gå in och knäckas... Hej så länge!!


Ledig torsdag

Idag har jag bokat en tid hos kiropraktorn jag känner att det är dags att få kotorna att tryckas till.
Sist jag var hos kiropraktorn var för ganska exakt ett år sen och då hade de låst sig så pass att musklerna bredvid inte fick något syre. Det känns likadant som förra gången i ryggen nu så det ska bli så skönt att få det gjort!
Nästa vecka har jag sån lyx att jag ska på massage också :)

Annars då... det har inte hänt så mycket! Tycker det är väldigt jobbigt med mörkret och kylan, det kanske är dags att börja ta lite vitaminer så kroppen piggnar till!
På lördag ska jag träffa Lina, Jennie och förhoppningsvis Johanna på en tjejkväll, det ska bli väldigt roligt.

Nu ska jag röra mig upp ur sägen och göra frukost sen kolla på mitt favorit program Ally Mcbeel som jag har börjar kolla på sen avsnitt 1 på netflex.


Kap verde

Den 13 februari åker jag och Pablo till Kap Verde som ligger i Afrika. Vi ska tillbringa en vecka på hotellet Vila do Farol som ligger i staden med det fina namnet Santa Maria.

Det ska bli så skönt att komma iväg och bara slappna av tillsammans utan några andra bekymmer eller måsten.


Nyårsafton

Vi blev hämtade klockan 18.00 av Johanna sen satte vi genast igång med maten. Det blev ganska stressigt att laga allt med bra blev det, vi hann även att se grevinnan och betjänten som går på svt varje nyårsafton.

Kvällens meny:
Förrätt: Chèvretoast med fikonmarmelad.
Varmrätt: Potatis och jordärtsgratäng med oxfile och rödvinsås.
Efterrätt: Pannacotta med färska bär.

När middagen var avklarad och alla supermätta var det dags för 5-kamp. Kim hade satt ihop lekarna och det blev tjejerna mot killarna, det gick väldigt bra för mig och Johanna i början men när frågesportem quizkampen startade tappade vi vårt försprång. Grattis killar, vi tar igen det nästa gång ;)

Efter 5-kampen satt vi och pratade ock spelade lite kort tills det var dags att gå, Pablos mamma kom över och tillbringade en timme med oss innan vi gick. Vi valde att gå ner mot vattnet på 12 slaget och det var inget vi ångra. Vi hittade en udde som vi har alldeles själva på och kunde skjuta upp våra fyrverkerier.

Tack för en bra nyårsafton Pablo, Johanna och Kim :)
Jag är säker på att 2013 kommer bli ett bra år <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu