Tisdag 30 januari

Då var nästan januari månad slut, tiden går så fort att man inte hänger med längre.
Idag har varit en sån här värdelös dag, vaknade försent med både huvudvärk och magont, stressade iväg till jobbet och sendan jag kom hit har jag känt mig hängig, seg och lite febrig :/

Igår flängde jag runt överallt kändes det som. Jag har färgat igen min utväxt och satt i en fjäder i håret :D (eller två blev det) sen har jag köpt de mesta till Thailand, solkräm, schampo, inpackningar, tandkräm, duschkräm osv.
Försökte även hitta en by bikini men det är ju helt omöjligt på vintern! Det är ändå VÄLDIGT många som åker utomlands på vinter och INGET ställe säljer en hel bikini... Jaja, nu blire den "gamla" från i somras så får jag kika där borta sen :)
Vi åker ju faktiskt om 1 vecka exakt nu :D

Nej nu ska jag ner och fortsätta att arbeta!
Ha det bra
/ Mikaela


Besviken

Idag efter jobbet skulle jag åka till de nya gymmet som öppnar idag i hägernäs. Jag hade verkligen sett fram emot att börja träna och framförallt att det var så nära... Men när jag åkte dit så blev jag bara besviken, det var SÅ litet, hade endast 2 st löpband och två stycken cyklar. Hallen var hälften så stort som mitt badrum och mitt badrum är väldigt litet!!
Jag kan inte förstå att de gymmet ska ta 300 pers, tänk vilka köer de ska vara på alla maskiner. Nej så jag tackade för mig och åkte smått ilsken hem.

Men träna ska jag, nu lutar det åt puls och träning Täby kyrkby och då kan jag även träna med Johanna som äger ett puls och träning gym (fast det i edsberg) :D

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag piggnar till lite, sen blire varma mackor och mozzarella sticks till middag :)

Ha det bra
/ Mikaela


Nytt inköp

Idag unnande jag mig själv en liten present och det var en volumaster från Björn Axén! Villen grej alltså, jag har nu precis bara testar den och är sjukt nöjd med vad den gör med mitt hår :D
Jag älskar ju hår som har mycket volym i sig och tuperar hela tiden mitt eget och vräker på med spray!
Nu är det slut med mycket hårspray för att få resultatet att hålla... Det är nästan så jag tänker "vart har du varit i hela mitt liv älskling" haha.
Den är inte vara bra utan även snygg också ;)

Ha det bra
/ Mikaela


Gårdagen

Igår var ju som sagt min födelsedag, dagen började tidigt med jobb 7-16! På jobbet fick jag en 40 minuters massage, så skönt och välbehövlig.

Efter jobbet åkte jag och Pablo till Täby C för att se på bio - Hamilton. Filmen var lite seg emellanåt med den var ändå väldigt bra och vilken kropp Persbrandt har fått. Innan bion så åt vi lite snabbt, jag åt på taco bar och Pablo på burger king :)

När filmen vad klar åkte vi till Ica och handlade lite godsaker sen åkte vi hem och gjorde en liten kvälls buffé!
Det blev varsin löjromstoast, havskräftor, skagenröra och så delade vi på en asti och satt och prata länge. Det var riktigt mysigt och gott :)

Så jag hade en bra födelsedag även om det börjas kännas onödigt att fira varenda snart ;)

Ha det bra
/ Mikaela


25 januari 2012

Idag är det min födelsedag, hipp hipp hurra hurra hurra till mig själv :D


Carbonara

Måste bara lägga upp en bild på denna underbara carbonara, den ser inte så rolig ut men gud såå god den blev!
Jag kommer aldrig mer göra carbonara med grädde :D
Jag lägger även upp receptet om någon vill prova på!

Ha det bra
/ Mikaela


Måndag 23 januari

Idag fick jag reda på att det inte är bra att ha löshår om man ska bada i saltvatten, jag som har beställt hår och ska sätta i det om en vecka!!!
Så efter en lång funderare och några samtal senare så ringde jag faktiskt och avbokade tiden för förlängningen, det är verkligen jätte jätte tråkigt för jag ville verkligen sätta i håret MEN om det ska bli förstört så tänker jag inte betala 3500:- för det.
Jag har bokat en ny tid när vi kommer hem för att sätta i de så nu jävlar ska jag bo i vattnet när vi är i Thailand hehe :D
Jag bokade en ny kortare tid på måndag för att färga min utväxt, kanske sätta i nån fjäder också?! ;)

Idag på eftermiddagen hyrde jag hem filmen smurfarna, en riktigt gullig film :)
Pablo vill ändå inte se den så då passar jag på med sånt på mina kära lediga måndagar!

Nu har jag precis bakat mig en kladdkaka, mmm inga nyttigheter här inte och kvällens middag blir pasta carbonara utan grädde. Vi ska laga den bara på äggulor och parmesanost ett recept jag hittade i Pernilla Wahlgrens blogg, de är hennes son Benjamin som brukar laga detta. Det ser iaf jättekladdigt och gott ut :D

Nej nu ska jag mumsa på kladdkakan
Ha det bra
/ Mikaela


Söndag 12 januari

Idag vaknade vi och mådde toppen, det blev frukost på sängen! Sen när vi ätit upp och kollat lite på tv så bestämde vi oss för att åka och kolla på ett hus som hade visning i 30 minuter till, så snabbt klädde vi på oss och in i bilen!
Huset var jätte fint på insidan och i perfekt stolek för oss MEN utsidan var ingen hit och man hörde motorvägen när man var i huset... Ett sånt hus vill vi inte köpa! Vi får leta vidare :)

Nu ska vi spela super mario på Wii, vi har klarat alla banor men nu jagar vi alla stjärnor, man ska tydligen få en extra värld då :D (Alva är som vanligt med på allt vi gör)
Ha det bra
/ Mikaela


Lördag 21 januari

Igår kväll var det riktigt trevligt, maten blev god och även mojiton som Pablo och Kim gjorde :)

Vi hade våran 5-kamp med grenar som äta munk utan att slicka sig runt munnen (jag förlorade den grenen stort), Wii bowling, stoppa en pingisboll i ett glas med hjälp av knäna, stoppa en tampong i en flaska och bära iväg flaskan (som pennan i flaskan fast tampongen skulle suga upp vattnet så det inte kom ut igen) sen den sista var att riva en så lång sammanhängande bit ur en tidning, den som rev den längsta vann!
Det är verkligen svårare än vad man tror, Johanna gick in med inställningen att hon skulle förlora MEN tänka sig hon vann istället hela skiten :D
Tvåa kom Pablo och Kim tillsammans och jag kom sist!

Sen fick jag en jätte bra present av Johanna och Kim, verkligen överraskande bra jag hade nog inte kommit på den idéen. De gav mig ett solkort på ett ställe som heter open sun & good looks här i Täby och en champagne :D
Det passar verkligen utmärkt nu när det bara är två veckor kvar tills vi åker till Thailand och jag som har så ljust pigment vill sola upp mig lite, inte bara för färgens skull utan även så att huden är lite van och att jag då inte bränner mig lika lätt där nere de första dagarna.
Så jätte tack för presenten :)

Kvällen blev inte så lång, de kändes som vi alla var lite trötta och sega så vi kom inte igång riktigt! Man känner sig ibland så gammal när sånt händer och om man tänker tillbaka lite på när man var yngre så orkade man ju festa flera gånger i veckan utan att de tog på krafterna. Men det var som sagt förr ;)

Ha det bra
/ Mikaela



Kvällens tema

Ikväll kommer Johanna och Kim över, vi har bjudit över dem på en mexikansk kväll! Det blir mycket mojito, guaccamole och sen två olika rätter mexikansk mat + en fräch efterrätt.
Vi ska även köra en 5 kamp denna gång även med ett pris, sen tänkte jag att vi skulle försöka oss på ölpong :D får se hur detta går!
Jag ser iaf fram emot kvällen, bilder tänker jag lägga upp under kvällen!
Ha det bra
/ Mikaela


Lördag morgon

Jag har varit uppe och gjort frukost till min älskling som vi ska äta i sängen :)


Torsdag

Idag efter jobbet åkte jag och handlade lite med Lina samt lite middag till mig och Pablo! Jag hade varit sugen på mackor och yoghurt hela dagen och eftersom jag var så trött så blev det våran middag, Johannas kommentar till vår middag var "de mättar ju inte länge, du kommer bli hungrig sen" och det är precis vad jag är nu!

Vi råkade somna på soffan efter "middagen" och sov till halv 10, det är så skönt just då när man somnar... Tyvärr är det inte lika roligt nu!
Jag har hunnit med att städa kylen, godislådan, arbetsrummet, vikt tvätt, diskat, skurat toan, ja allt som går att göra tyst då Pablo kunde fortsätta sova.
Nu ligger jag och kollar på sex and the city och myser lite med Alva, får se när jag kan somna idag då! Tur att jag har sovmorgon imorgon och inte börjar förens 11.00 :)
Ha det bra
/ Mikaela


Middag

Nyss hemkommen från jobbet och nu blir det mat. Baconlindad kycklingfilé med potatisgratäng och sallad blir det ikväll.
Ha det bra
/ Mikaela


Latdag

Idag ska jag göra absolut så lite som möjligt. Har ganska nyss vaknat, har nog sovit för länge för jag har ganska ont i huvudet!
Nu har jag varit uppe och gjort frukost som jag ska sätta mig i soffan framför tv och äta.
Ha det bra
/ Mikaela


Tulpanens dag

Idag är det tulpanens dag och då är det ju självklart att även jag som föredrar plastblommor måste köpa riktiga tulpaner!
Jag köpte två stora buketter med olika färger och satte ihop de till en stor. Sen åkte jag hem och gav blommorna till Pablo, köpte även med mig fika hem! Han blev jätteglad, det är faktiskt den första blombuketten han får av mig.
Ha det bra
/ Mikaela


En klass för sig

Det finns snällt folk, stressade folk, elaka folk mm. och så finns PENSIONÄRER! Dem är verkligen en klass för sig själva, otrevliga är nästan 90% av dem. Nej usch idag har jag en hatar-pensionärer-dag, alla jag har träffat idag har inte varit roliga.
Det känns som att dem tror att de får bete sig HUR de vill och säga VAD de vill bara för att de är pensionärer, som att dem skulle ha rättigheter i att vara otrevliga och dryga!
Fy säger jag bara (visst finns de ett få som är huuur gulliga som helst)
Ha det bra
/ Mikaela




Tomt i vardagsrummet

Idag åkte julgranen och allt pynt ut och jag måste säga att vardagsrummet ser jättetomt ut utan den stora granen och de fina ljusstakarna som stod i fönstret :/ nu måste jag hitta något annat som tar dess plats!
Nu ligger vi och kollar på Sveriges mästerkock, jag har redan min favorit :) de är den lilla asiaten, han verkar såå snäll och hans mat ser så god ut!
Ha det bra
/ Mikaela


Dags att börja träna!

När jag var nere och köpte middagen på pizzerian så låg de flyers om ett nytt gym som ska öppna i Hägernäs Strand. Gymmet heter Focus träning och hälsa och det öppnar den 30:de Januari, både jag och Pablo kände att nu jävlar ska vi köra igång för närmare kan vi inte hitta ett gym!
Efter vi varit i Thailand så börjar vi träna och ska få ordning på våra kroppar :) Jag har ju problem med min rygg och kiropraktorn säger att jag måste träna upp ryggens muskler för att kunna bli bättre - nu är det dags, orkar inte gå runt och ha ont hela tiden och ha dålig kondition NU ska jag bli stark, pigg och välmående :D



Trafiksyndare

Hahah jag läste nu på Aftonbladet som har rankat en lista på trafiksyndares bortförklaringar eller svar när de har blivit stoppade och fått böter, här kommer några:
• "Hur mycket..? Va fan, tusen spänn… du kan skriva två tusen direkt, jag tänker köra här i morgon också" - av en taxichaufför som kört bussfil.
• "Kom igen, jag fick ju böter igår" - av en taxichaufför som kört bussfil.
• "Ni är fan värre än irakiska säkerhetspolisen var. Jag tar första bästa flyg tillbaka när det blir fred där alltså" - av taxichaufför som ej släppt förbi gående på övergångsställe.
• "Ska ni hålla på så här så förtar det all glädje med att cykla för mig" - av cyklist som cyklat mot rött.
• "Jag ska ju till slottet och få medalj av kungen" - av cyklist som cyklat mot rött.
• "Jag är 43 år, jag gör vad fan jag vill" - av man som ej haft säkerhetsbältet på.

Ja, haha... jag tycker sånt här är väldigt roligt att läsa! Den första tycket jag nog är bäst :)
Ha det bra
/ Mikaela


Lååång dag

Denna dag har känns väldigt lång och ganska tråkig men nu är den snart slut och trött är jag också.
Eftersom både jag och Pablo arbetar 12-21.30 varje tisdag brukar det bli en väldigt snabb middag eller så köper vi med oss något hem. Idag blev det en hemmagjord hamburgare, en varm macka i ugn, kokta majskolvar och en liten sallad till hamburgaren, det var faktiskt gott!
Nej nu blire att ta hand om disken och sen krypa ner i sängen, först måste jag tyvärr fixa en av mina naglar som jag råkade paja idag på jobbet!!! Det är så typiskt mig att inte gå och hämta en kniv/sax när man ska öppna en låda, jag river hellre med alla fingrar jag har tills jag får upp den och det höll inte en av naglarna för. Nästa gång blire saxen tror jag :)
Ha det bra
/ Mikaela


God natt

Nu är det snart sova som gäller, vi har tvn på och kollar lite lätt på CSI som går på 5:an samtidigt som vi spelar Wordfeud mot varandra :)
Vi har ätit en god middag - tacos! Det är nog något som jag aldrig tröttnar på, jag bara älskar den rätten. Efter det fixade jag mina naglar, förlängde dem och dekorerade lite... Det blev jättefint!
Sen fick jag massage av min älskling det var välbehövligt och skönt. Pablo har faktiskt varit jätte snäll och erbjudit sig att massera flera kvällar på sista tiden och de tackar man ju inte nej till ;) hehe.
Ha det bra
/ Mikaela


Storstädning av bil!

Ni har jag varit och storstädat bilen. Den har fått en utvändig tvätt, invändig tvätt, matt tvätt, däckluftning och dammsugning så nu är den så fin så. Det är mer än vad man kan säga om mig nu, naglarna och händerna är nästan svarta!! Nu blire en dusch sen kommer Pablo och hämtar upp mig så ska vi åka till Täby (igen för mig) och fixa pass åt honom inför Thailand :) passen måste ju vara giltiga 6 månader EFTER man kommer hem från Thailand.
Ha det bra
/ Mikaela


Måndag morgon

Det känns som jag har varit ledig för länge nu, både torsdag och fredag arbetade jag bara halva mina tider och sen har jag varit ledig i helgen + idag! Ska bli ganska skönt att gå tillbaka imorgon :)
Idag ska jag möta upp Lina i Täby Centrum för en frukost fika. Jag ska även försöka hitta mig en väska, jag har tröttnat på de jag har nu och går då med allt i jackfickorna och då har man tyvärr inte så mycket koll på sakerna!!
Sedan ska jag åka förbi en hårsalong i Vallentuna och beställa mitt löshår som jag ska sätta i den 30/1 :D
Det ska bli såå skönt att få i det nu. Jag är en ganska impulsiv människa och kan vakna upp en morgon och säga "jag vill ha kort hår" och några timmar senare har jag en pars! Men nu har jag insett att jag ska ha långt hår och spar. men jag gillar faktiskt att ha löshår i, det blir så mycket fylligare, större och helt enkelt finare ;)
Nej nu ska jag gå upp och göra mig i ordning!
Ha det bra
/ Mikaela


Filmkväll

Nu har äntligen Pablo kommit hem :D
Vi bestämde oss för att se en film och vi har väldigt många dvd filmer så valet är alltid supersvårt. Vi ville se någon deckare men alla beck filmer kommer man ihåg, likaså med morden i midsommer och även Iren Huss... Tillslut hittade vi en gammal Poirot film som fortfarande var inplastad, jag tror aldrig jag har sett en hel film av Poirot men någon gång ska man ju ge den en chans!
Nu har vi laddat upp med popcorn i sängen och hoppas de blir ett spännande fall Poirot stöter på :D


Fina Alva & Alice

Mina två fina katter ligger och söndags myser framför tv!


Min första blogg

Hallå!
Nu har jag äntligen tagit tag i mig själv och skaffat mig en blogg. Det är något jag har funderat på ett bra tag, det ska bli riktigt kul att skriva lite inlägg och ladda upp lite biler och framförallt ha de som en liten dagbok :)
Johanna var över för några timmar sedan och käkade lite lunch - sushi blev det! Jag måste tacka för hjälpen att att komma igång med bloggens utseende och allt. Det är verkligen inte lätt, men nu har jag hittat en design som jag tycker mycket om men den är inte klar än, men de kommer så småning om :)
Min syster Alexandra är här på besök under helgen så nu ska vi sätta oss vid tv och hyra en film i väntan på att min älskade Pablo ska sluta arbetet, det är inte fören 21.30 ikväll så det kanske blir en till film ;)
Han ska iaf få en jättegod middag när han kommer hem en riktig pasta Bolognese!
Ha det bra
/ Mikaela

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu