Lördag

I lördags var jag, Pablo, Lina och Alex på historiska museet det är nämligen så att Pablo och Alex har fått ett stipendium för en utbildning inom ICA. Vi åkte dit alla fyra och deltog på stipendiumutdelningen och sedan middag. Vi hade trevligt sällskap, god mat, dryck och underhållning, helt enkelt en mycket lyckad kväll.
Grattis Pablo och Alex ni är då duktiga :)


Torsdag kväll

Igår kväll blev jag och Sofie upphämtade av Paulina och Patric för att åka hem till henne och gå ut och äta lite mat för att sedan åka på ett event. Vi åt på Texas longhorn precis utanför Paulinas port, allt smakade jätte bra och vi satt länge och pratade. När vi var klara körde Patric in oss till café opera där vi var på en ny snus release från general, det var väldigt trevligt förutom att jag hade ont i huvudet hela dagen. Jag hatar att jag så lätt får huvudvärk som bara går över om jag tar två migräntabletter och sen sover 1 timme och det hann jag inte göra innan vi skulle åka så huvudet värkte hela kvällen och blev bara värre och värre. När eventet var klart kom Pablo och hämtade oss och så fick jag åka hem och ta lite tabletter och sedan sova. Jag vaknade i morse utan huvudvärk och det var en sån lättnad!


Bilprovningen

I torsdags var det dags att besiktiga vår andra bil Audin. Det gick väldigt bra och bilen hade inga anmärkningar så den rullar 1 år till utan problem!
Jag var i Upplands Väsby och besiktigade, det var en jätte liten station och det var en tjej som utförde jobbet vilket jag tycker va jätte kul. Det är inte ofta man stöter på en tjej i det yrket, det borde vara fler!


iPhone minne

Idag efter jobbet åkte jag hem till Johanna för att låna hennes data lite snabbt. Det är nämligen så att min iPhone 4s har fullt minne och allt GB ligger under övrigt och jag kan inte förstå vad övrigt innehåller. Jag har inte någon musik, videor eller mycket appar och ca 2000 bilder och hela telefonen är full ändå. Igår kväll kom jag på idén om att jag skulle radera allt i hela telefonen och starta upp den på nytt med fabriksinställningarna. Sagt som gjort ringde jag Johanna och frågade om jag kunde komma förbi och lägga över mina bilder på hennes data (vår är så fruktansvärt seg) och det fick jag.
Nu sitter jag här med massa minne i telefonen och håller på att ställa tillbaka alla inställningar, hämta hem appar och spara alla bloggar igen :D
Tack Johanna för lånet av dator, det sparade mig x-antal timmar.


Klippa Alice

Vi brukar raka Alice lite då och då för att slippa hennes långa päls som tovar sig + att Alice blir så fruktansvärt glad när hon får av sig pälsen, det är som om den tynger ner henne.
Vi brukar alltid åka till arninge djurklinik eftersom det är nära men de har höjt priset till 1440:- och dessutom är det ganska otrevliga hela bunten som jobbar där så jag kikade runt på lite andra ställen och hittade Sollentuna djurklinik på Google. Jag ringde dit igår och de tar bara 750:- för en klippning alltså halva priset, snacka om överpriser i arninge. Sköterskan frågade till och med om jag ville vara med under klippningen och mitt svar blev självklart JA, det får man inte heller i arninge (jag har frågat).
Nästa torsdag åker jag och Alice och klipper henne så hon slipper pälsen när sommaren är på gång :)


Filmtips

Här om dagen såg jag och Pablo filmen "Gone" och den vill jag rekommendera! Den var skitbra med spänning igenom hela filmen och både jag och Pablo tyckte om den och det händer inte allt för ofta!


I fredags

I fredags fick jag besök av Marika som var hemma i Stockholm över helgen och då slog vi till på en middag. Det var jätte kul att se henne igen och när vi träffas är det som vi har kontakt hela tiden fast det var ett helt år sen vi sågs. Vi åt lövbiff som jag fyllde med färskost, seranoskinka och soltorkade tomater och till det gjorde vi en sallad. Till efterrätt blev det vitchoklad mousse med passionsfrukt, jätte lätt och jätte lätt att göra. Efter maten kollade vi på Let's dans och spelade spelet labyrinyen och jag vann ;) hehe! Sen fick jag rå stryk i "neger och president" och hamnade sist hela tiden men det gör inget, Marika och Pablo är riktiga vinnarskallar och det är kul att se!
 
Bloggappen ligger tyvärr helt nere, går inte att komma in på den alls, jätte tråkigt eftersom jag bara skriver därifrån! Nu loggade jag in på den riktiga sidan för att kunna skriva något alls...
 
 
 
 
 
 

Middag

Till middag lagade jag torskrygg med potatismos som jag blandade ner parmesanost och purjolök i och till det smörstekta haricots verts. Det blev supergott :)
Nu inför kvällen ska vi inte göra så mycket, tänkte ta en dusch snart och sen lägga oss i sängen och se på kniven mot strupen.


Kiropraktor och lite shopping

Det gick bra hos kiropraktorn, nu sitter allt bra och om jag börjar träna upp ryggen skulle besvären bli mindre så det är väl bara att göra som hon säger. Jag har iaf fått ett frikort så från och med nu går jag gratis till henne och andra läkare.

Jag hittade inget på cubus utan gick vidare till gina tricot och hittade ett par svarta jeans och sen vidare till h&m och där hittade jag tre tröjor. Efter att ha varit i Täby åkte jag hem och lagade lunch till mig och Pablo, det fick bli sallad med skinka och mozzarella och den åt vi framför filmen "Gone". Den filmen kan jag rekommendera starkt.


Torsdag morgon

Idag är jag och Pablo lediga tillsammans så vi passade på att sova ut och har precis ätit en sen god frukost.
Det är ganska tråkigt regnväder ute idag men vad gör det? Då får jag inte skuldkänslor av att vara inne en hel dag.

Jag ska stax åka till Täby centrum och besöka kiropraktorn denna vecka igen samt att kolla i på cubus tänkte jag. Jag har aldrig varit där och det ligger så passande att jag går förbi efter att jag har parkerat bilen!
Nu måste jag springa och byta om jag ska hinna dit i tid.


Onsdag

Jag har precis lagt mig tillrätta i sängen och är mycket nöjd med dagen. Vaknade imorse och kände mig väldigt utvilad och pigg trots en kort nattsömn. Åkte iväg mot jobbet och har haft en bra dag där med, hunnit med väldigt mycket på de 11 timmarna jag tillbringade där och inte ens när jag gick hem kände jag mig de minsta trött. Väl hemma åkte dammsugaren fram i ilfart, här skulle städas!! Jag dammsög, damma, skura, bytte kattsand, städa toan, badrummet, köket, sovrummet, vardagsrummet och sedan bäddade rent. Inte ens här var jag trött. Fortsatte in i köket och gjorde pizza till middag och nu ligger jag här i sängen och njuter av att allt är rent och luktar gott. Undra vart jag hittade denna energi? Jag tror vädret har en bidragande faktor i mitt humör, så fruktansvärt skönt!

Sov så gott och hoppas du är lika pigg som jag :)


Måndag

Nu är jag och Pablo nyss hemkomna från Kungsholmen, vi har varit och träffat Paulina och Patric lite spontant.
Vi gick och åt en jätte god thaibuffe som låg i samma hus som Ica maxi. Allt smakade toppen men vissa rätter var en aning för starka för min smak, jag käkade istället massa sushi och tigerräkor!
Efter maten gick vi till ballbreaker och spelade bowling i en timme. Bowling är väldigt kul, det är ett socialt spel :) det gick bättre för mig denna gång men ändå så kom jag sist, men inte långt efter. Pablo vann, Paulina tvåa (hon ledde hela spelet och han spurta om på slutet) Patric trea och jag fyra. Det roligaste på kvällen var när Patrics byxor sprack vid ett kast, hahah! Tur att det vart en bra slag ;)

Nu ligger jag hemma i sängen och är väldigt nöjd med hela dagen, vaknade på rätt sida imorse känner jag.
God natt
(Väldigt dåliga bilder, min mobil dog precis när jag fotade Paulina)



Just nu...

Pablo slår golfbollar och jag sitter i solen och äter glass! Vilket väder det är :D
Ska nog gå och köpa en kaffe och sitta kvar i värmen i tag, iaf tills andra hinken med bollar är slut!


Söndag

Jag vaknade tidigt i morse vilket var väldigt skönt :)
Jag hade massa jobb med mig hem så jag satte igång med det direkt med en kopp kaffe och min egna assistent Alva ;) haha! Alva hjälpte mig med alla papper, bita i datasladden och ha bort alla gem.
Lagom till lunch var jag klar och hungrig. Gick till köket och slängde ihop en sallad som vi åt med gårdagens rester av torskpanetten som blev över, lätt och gott.
Nu har Pablo övertalat mig att åka och slå lite golfbollar i Enebyberg, vi lär ju inte vara ensamma där kan jag lova.


Lördag kväll

Johanna och Kim kom förbi runt 20.00 för att äta lite ost och kex! Allt smakade väldigt bra och när vi ätit upp de mesta så spelade vi labyrinten och sen kort... Det var en väldigt trevlig och lugn kväll och de åkte hem vid midnatt, lilla Kinna var tvungen att stanna hemma eftersom hon aldrig träffat mina katter.
Tack för igår!


Lördag

Pappa och jag hade bestämt att jag skulle åka upp med våra bilar på förmiddagen för att byta till sommardäck. Alexandra och Tobias åkte också med för att byta på Alexandras lilla bil och det passade väldigt bra för mig att båda har körkort så slapp jag åka fram och tillbaka med min och Pablos bil, Pablo jobbade nämligen.
Det känns så bra att lägga om däcken tycker jag, ett stort steg mot sommaren och bilen blir mycket finare med riktiga fälgar eller "naglar" som jag säger :)


Fredag

I fredags var jag ledig men dagen var fullspäckad ändå, på ett kul och avslappnat sätt! Den började med att Johanna hämtade upp mig hemma, vi skulle bege oss mot en loppis i Solna. När vi kom fram stannade vi inte länge på loppisen för den var så dålig men eftersom vi var sugna på att gå på en bra loppis och fynda massor så åkte vi mot barkarby där vi läst att de skulle finnas en. Vi hittade tyvärr inte till loppisen men vi åkte in på plantagen och kikade runt, jag vill verkligen ha mycket gröna växter runt mig när våren är på väg. Hittade två fina ljushållare och lite annat smått och gott där.

När klockan slog 18.50 kom Paulina och Patric över och åt middag med oss. Jag lagade fylld fläskfilé med rotfrukter i ugn och alla gillade maten. Efter middagen så pratade vi ett tag sen serverade Paulina sin efterrätt och det var en passionsfrukt och vitchokladmousse, jag är inre alls mycket för efterrätter och framför allt inte för pannacotta och massa chokladmousse så jag hade väldigt låga förväntningar MEN den var så god!! Jag kommer definitivt att göra den igen :)


Jag är tillbaka

Jag har bestämt mig för att börja uppdatera bloggen igen. Jag har haft så mycket att göra på jobbet och när man väl är ledig så prioriterade jag att laga mat, sova, träffa min sambo och städa... bloggen fall bort där i mellan alla måsten. Det är så skönt nu att våren börjar visa sig, jag blir så glad av solljuset och jag är inte alls lika trött längre. Jag har helt enkelt fått min energi tillbaka :)

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot kiropraktorn. Det var ett tag sen jag var där och hela ryggen känns som den sitter i kläm så det ska bli väldigt skönt att komma dit nu och få loss allt.
Efter det ska jag plocka upp någon god lunch till mig och Paulina och åka till jobbet och äta den, jag är tvungen att jobba lite på min lediga dag så en god lunch hjälper till och tycker inte det är lika jobbigt. Eftersom jag jobbar idag så tog jag ledig imorgon på en fredag, vilket innebär 3 dagar ledighet i rad för mig = mini semester!!

Nu kallar duschen om jag ska hinna...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu