Kryssning

Nu har vi precis kommit hem från kryssningen. Vi har haft det jätte mysigt och ätit massa god mat och druckit många goda drinkar :)
Vi är mycket nöjda med de 21 timmar vi tillbringade på båten!
Vilken fylla det är på dessa båtar, man kan ju räkna med att det är det på kvällen när alla ska dricka och dansa MEN dagen efter? Vi stötte på en man som stod och kissa bakom en dörr på heltäckningsmattan as full, några tjejer som stod i hissen och shota ren vodka från flaskan och det var bara några. De flesta satt och pimpla vin eller hade en ölburk i handen idag, det hade iaf inte vi!
När vi vaknade imorse så mådde vi toppen, kändes inte alls att vi hade druckit drinkar mm kvällen innan, så skönt! Vi gick då upp och åt en väldigt god lunch med en jätte fin utsikt över hela skärgården. Pablo åt en oxfilé pasta med ädelostsås och jag tog fläskfile med en chipottel-bearnaisesås med kräftskärtar! Själva kräftskärtarna tyckte jag inte passade in med köttet så de petade jag bort. Efter det gick vi till taxfreen och handlade lite vin till oss själva och en stock snus till pappa.

Nu ska vi åka och handla lite mat, det ekar nästan tomt i kylen.
Tack Johanna för hämtningen, väldigt skönt att slippa åka buss hem :)


Kommentarer
Postat av: Lina

Mysigt :)

2012-04-29 @ 20:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu